|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω παρατηρησει το εξης στην αρχη οταν πρωτομετρησα την γενικη σκληροτητα του ενυδρειου μου οταν ηταν στο στρωσιμο ηταν 21 μολις εκανα τη μεγαλη αλλαγη στο τελειωμα του στρωσιματος ηταν 17 και τωρα μετα την πρωτη αλλαγη αποταν εβαλα ψαρια ειναι 14!!!!!δεν ειναι κουφο?μπορει το ανεβοκατεβασμα αυτο να εχει αρνητικα αποτελεσματα στα ψαρια?τι λετε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για κάνε ένα test να δεις. |
|
||||
|
||||
![]()
με βρυσης κανω αλλαγη το νερο της βρυσης ειναι λιγο πιο σκληρο περιπου 1η 2βαθμους
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν δειχνει για σκαμπανέβασμα παρά μόνον για.........κατέβασμα. Οπότε δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Τι τεστ χρησιμοποιείς? Ειναι Liquid test? |
|
||||
|
||||
![]()
της σερα υγρα τεστ χρισιμοποιω οντως κατεβασμα αλλα καθε μεταβολη δεν θα ανχωνε τα ψαρια?ενοω στη φυση η σκληροτητα ειναι σταθερη....συνηθως
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν γίνει σταδιακά δεν πειράζει.
Προσαρμόζονται |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|