|
|
||||
|
||||
![]()
ΑΑΑΑΑΑ Καλα....Δεν ειχε απωλειες και τις εμειναν 4-5...
Πες τις να τα κρατησει και πηγαινε σε 4 μερες να δεις αν ζουνε. Φροντισε το μπολι να ειναι απο "καλο" ενυδρειο ε...
|
||||
|
||||
![]()
σωστός
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πετσιτυ εκαναν εισαγωγη Δευτερα οποτε δεν παιζει η Γλυφαδα που θα εχει πραλαβει 50-60 ψαρια να τα πουλησε ολα,δεν παιζει,απλα για καποιο λογο τα εχασαν οπως τα χανεις και εσυ.
Θεωρω κανονα να μην περνω ψαρια που μολις εχουν εισαχθει,αλλα να περιμενω μια εβδομαδα ισως και παραπανω να δω πως θα τα πανε απο το μεγαλο ταξιδι τους και την προσαρμογη τους,παντα βεβαια ενέχει ο κινδυνος να τα παρει καποιος αλλος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαλιστα..ε θα μαθω και εγω.τα μαθηματα γινονται παθηματα ετσι και αλλιως.Απλα χαρηκα που τα βρηκα επιτελους και βιαστηκα να τα αποκτησω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα παρω οχι.
Σημερα βρηκα και αλλο... πλεον εμειναν 3 μονο.1 αρσενικο(το οποιο απο την αρχη ειχε ριξει τρελλο κυνηγι σε ολα!) και 2 θηλυκα. Ειμαι σιγουρη πως δεν θα επιζησουν ουτε τα υπολοιπα θηλυκα και θα μεινει το κερατουκλικο ![]() ΕΥΤΥΧΩΣ τα ταντερμινακια μου ειναι μια χαρα (φτου φτου) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μπολι έπιασε; Εύχομαι να σταματησες να χανεις ψαρια και θα τα φτιαξεις ολα τα υπολοιπα σιγα σιγα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
της ειπα να τα κρατηει παραυτα αν και οταν της ειπα θα ερθω σε 4 μερες καπως της ηρθε.Τεσπα.θα δουμε. Το μπολι ειναι απο ενυδρειο που επισης εχει συγγενεις μου ταντερμινες(απο το παλικαρι που μας εστειλε) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|