|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ιχθυοπαθολόγος ΔΕΝ είμαι... αλλά τα ΙΔΙΑ λέμε!!!
![]() ------------------------- Αααααα... κάτι που μόλις θυμήθηκα. Υπάρχει φάρμακο που ΔΕΝ έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω τι κάνει... για την συγκεκριμένη δουλειά.... μισό να το ψάξω.- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 22-03-13 στις 16:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() καπος ετσι κολυμπαει και ο δικος μου αλλα οχι τοσο πολυ
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη... ΔΕΝ κατάλαβες τι εννοούσα.... ας το αφήσουμε.
Στην ουσία τώρα.... το epsom ήρθε; Έχεις κάνει κάτι; Όπως ήδη σου έχω πει... ΔΕΝ πολυπιστεύω ότι το πρόβλημα θα λυθεί με αυτό... αλλά ποτέ ΔΕΝ είσαι απόλυτα σίγουρος. Επίσης σε πρώτη φάση είδες ότι μίλησα για βακτήριο..... ετοιμάσου για μιας τέτοιας μορφής θεραπεία γιατί ΑΝ ΔΕΝ έχει αποτέλεσμα... υπάρχει πιθανότητα (ελπίζω να ΜΗΝ φτάσεις εκεί) για παράσιτο.- |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, έχει προγραμματίσει θεραπεία με οκτοζίν απ ότι ενημέρωσε τις προηγούμενες μέρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο Μαρία... ΔΕΝ το είχα προσέξει... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Εχω δει πολλα ψαρια να μην ανακάμπτουν απο αυτη την "ασθενεια" ... μπορουν να ζησουν αλλα να κολυμπουν ετσι! Οπως λεει ο Φαν αν ειναι βακτηριακη πηγαινε μετα σε αναλογη θεραπεια ... Αν ομως ειναι η "ζημια" μεγαλη ακομα και να αντιμετωπιστει η βακτηριακη ... ισως συνεχισει να εχει προβλήματα στον τροπο που κολυμπαει!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό εδώ είναι...
http://www.amazon.co.uk/Interpet-Swi.../dp/B001OQF3WY |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ελλαδα δε παιζει να το βρουμε δηλαδη
![]() ![]() ![]() ![]() εχω παραγκειλει το octozin το προτυνε και ο ταν ελπιζω να κανουμε δουλια
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ γνωρίζω την ανατομία του... έχεις βρει πουθενά κάτι για να το δω; Πολύ πίσω το βλέπω το πρήξιμο!!!
Καμιά τροφή κατεψυγμένη... εκτός γαρίδας έχεις; Τρώει; Σε ρώτησα και πιο πάνω... αλλά ΔΕΝ απάντησες. Τα μισά διαβάζεις; ------------------------- ΔΕΝ ξέρω ΑΝ κάποιος φέρνει πλέον την εταιρία.... Αγγλία σίγουρα από μεγάλο pet-shop (σε 4-5 μέρες θα είναι εδώ).- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 22-03-13 στις 16:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Χαρη τωρα που ειναι νυστικο τοσες μερες δοκιμασε να φτιαξεις μια τροφη με διαφορα λαχανικα βαλε τα ολα μαζι στο μιξερ και ριξε και λιγη γαριδα να παρει αρωμα... ισως αν φαει λαχανικα καθαρισει το εντερο του....
|
||||
|
||||
![]()
ΜΗΝ δώσεις γαρίδα.... δώσε μόνο σπιρουλίνα σε pellet ή flakes... ή κάνε αυτό που λέει ο Θανάσης. ΑΝ φάει φυτική τροφή... λογικά θα "καθαρίσει".
Την Waterlife... σαν εταιρία την εμπιστεύομαι.- ------------------------- Βακτηριακή παρακαλώ... ΟΧΙ βακτηριδιακή.- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 22-03-13 στις 17:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν δεχετε αλλη τρωφη σας το ξανα λεω λετε να μην δοκιμασα οταν ταιζα καλαμαρι και ψαρι τα αλλα ψαρια δεν εδεινε σημασια 20 μερες αταιστο μπορει και μηνα μετα στη γαριδα κανονικα ειχα φτιαξει μια με λαχανικα και γαριδες ουτε αυτη
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη περνάνε οι μέρες, αύριο είναι σάββατο, να σου στείλω το δικό μου epsom που περίσσεψε γιατί δεν ξέρω αν βρεθεί ανοικτό φαρμακείο να το έχει. δευτέρα θα το πάρεις. πάντως διάβαζα τώρα και το swim bladder μπορεί να προέλθει και από βακτηριδιακή μόλυνση που σου είπε ο diskus fan. είναι και αυτό σύμπτωμα δεν είναι ασθένεια αυτή καθ εαυτή.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαταρραχή ανάπτυξης της νηκτικής κύστης (Swim Bladder Disorder - SBD) | Maverick | Ασθένειες-Θεραπείες | 6 | 26-10-11 19:26 |
Cardinal no swim | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-01-10 01:26 |
Swim bladder σε χρυσοψαρο | maikl | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 27-04-09 14:18 |
Σκαλάρι με swim bladder ? | Tomy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 06-05-08 07:10 |
SILVER DOLLAR SWIM BLADDER | knik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-02-08 11:55 |