|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω οταν κάποτε απάντησα σε ενα μέλος να ψάξει με την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ να βρε παλαιότερες απαντησεις,και γιατι δεν το έκανε πριν ανοιξει το θεμα του (που ηδη ιδια υπήρχαν παρα πολλα) με πολυ ασχημο τροπο μου απάντησε οτι ειμαστε σε δημόσιο φορουμ και τι με νοιαζει εμενα ,αν θελω να απαντησω,και αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ να ρωτάει ο καθενας οτι θέλει και να παιρνει την απαντηση του.......
για μενα το gab ειναι μια μεγάλη παρεα που καθημερινά μου δίνει και κάτι καινουριο ,και θέλω να πιστεύω οτι διαφέρουμε ως προς την αντιμετώπιση μας σε νεους αλλα και γενικα μεταξύ μας,σε σχεση με αλλες ''κοινότητες'' |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο forum παλιός στα ενυδρεία (ωστόσο αρχάριος) | sharred | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 05-02-12 19:26 |
Νέοι συγκάτοικοι | Φαίδων | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 01-04-11 11:22 |
Νέοι πλακάτ...! | Maverick | Bettas | 12 | 10-02-11 17:27 |
Διαβάστε πριν ξεκινήσετε καινούριο θέμα (νέοι και παλιοί). | Giorgos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 01-06-04 22:07 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |