|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και δίσκους να βάλλεις..οι καρδινάλιοι θα φαγωθουν ή θα σκοτωθούν μιας και δίσκοι-σκαλάρια ειναι σχεδόν το ιδιο(οσον αφορα τη συμπεριφορά......
με τις κιχλίδες αυτο ειναι το θεμα...ειδικα με τις εύκολες...αν αρχίσουν να γεννανε εμπλεξες.... εγω θα σου πρότεινα να κρατήσεις τους καρδινάλιους και να φτιάξεις αλλιώς την σύνθεση σου...να βάλλεις μερικα corydoras(που να αντεχουν στο χαλίκι),και να βάλλεις καμια νανοκιχλίδα ....δεν θα εχεις το ίδιο πρόβλημα συμβιωσης με τους καρδινάλιους..σίγουρα...το θεμα ειναι να θα σε συγκινεί στα 400λιτρα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλιως επιμενω σε αυτο που ειπα, να βγαλεις το 1 ζευγαρι....
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου μία απ τα ίδια συμβαίνει και στο δικό μου ενυδρείο!!!!Θα σ πρότεινα αν δεν θέλεις να πας σε δίσκους,να βαλεις 2-3 ζευγάρια ραμιρεζι(πανέμορφα!) να κρατήσεις και τα νεον αλλά να βγάλεις τα σκαλαρια....
|
|
||||
|
||||
![]()
Να το δουμε και αυτο, για ριξτε ιδεες νανοκιχλιδων. Ramirezi ε....χμμμμ ναι ειναι πανεμορφα ισχυει. Ξερω εναν που εχει κατι F1 (νομιζω) και θελει να βαλθει να γεννησει. Ακους τασο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απομακρυνσου απο αυτα τα φλωρικα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ισχυει!! να χα και γω τοσο μεγαλο θα γουσταρα κανα τρελο oscar η κανα 2-3 πιρανιααα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Δες και τα apistograma για την περιπτοση που βγαλης τα σκαλαρια και πας για ram
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε δισκους ,και κρατα τους καρδιναλιους Σπυρο,,,θα σου βρω εγω δισκους ,,αμα ερθεις θα κανονισω να παμε να δεις γεννες.
Πηγα προχτες με τον Χρηστο σε ενα εκτροφείο και ειδα καμια 100 μικρα σε μεγεθος 2 ευρω,,και ενα ζευγαρι με μωρα κολιμενα επάνω τους ,,τρελλα φιλε . |
|
||||
|
||||
![]()
να πω την αμαρτια μου το σκεφτηκα να τα ξηλωσω ολα και να βαλω 6-8 πιρανχας μεσα. Εφερε το τοπικο πετσοπ και τα χαζευα καμια ωρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καθεσε ακομα???Πηγαινε παρε τα πιρανχα και βαλτα μεσα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο μονο 200 καρδιναλιους μεχρι θυρευτες πιρανιαααα!!! :P
|
||||
|
||||
![]()
ραμιρέζι(bolivian ή τα κανονικα,ολα τα ειδη apistogramma (ότι βρισκεις πιο ευκολα),k απο κει και επειτα..πιο ψαγμένα πραγματα....παντως αν δεν ειχες τους καρδινάλιους..μεχρι και για μελανοταινιες θα σου ελεγα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | teo-95 | Χρυσόψαρα | 4 | 09-02-12 22:09 |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-09-11 13:44 |
αλλαγη aquascape και ψαροσυνθεσης | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 05-09-11 12:04 |
αλλαγη ψαροσυνθεσης | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-03-11 16:07 |
Αλλαγη ψαροσυνθεσης | alex_mar | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 1 | 30-11-10 11:27 |