|
|
||||
|
||||
![]()
πολλές φορές έχω σκεφτεί να ποστάρω το ίδιο θέμα αλλά δεν το έκανα λόγω των περιορισμένων γνώσεών μου. ωστόσο έχω γνώμη, αν σφάλλω διορθώστε με.
τι έχουμε στην γυάλα, περιορισμένο χώρο, λίγο νερό, αμμωνία, ασταθείς παραμέτρους, ελλειπή οξυγόνωση ( για τον μονομάχο δεν έχουμε θερμαντήρα). στο ενυδρείο, χώρο, φίλτρο, θερμαντήρα (αν χρειάζεται), οξυγόνωση. με συνεχείς μικρές αλλαγές και με συνεχείς μετρήσεις,μπορούμε ν αποφύγουμε το στρεσάρισμα του/των ψαριών αλλά και την προσβολή τους από τοξικά που είναι βέβαιη στην γυάλα. νομίζω σ αυτό το τελευταίο σημείο θα πρέπει να εστιάζονται οι συμβουλές και η βοήθεια προς τον κάθε νέο χομπίστα για να μην αποθαρρύνεται και να σώζει τα ψαράκια που υιοθέτησε. |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω καλύτερα να μεινει στην γυάλα, για να μπορεί να αλλάζει καθημερινά αρκετό νερό.. ενω παράλληλα φουλάρει το ενυδρείο στην αμμωνία, και σε 3 βδομάδες είναι έτοιμο..
Αν αλλάζει κάθε μέρα νερό στο ενυδρείο, θα κάνει περισσότερο καιρό να στρώσει..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον ασυνταξία μου, εννοούσα οτι στην γυάλα δεν έχουμε θερμαντήρα για τον μονομάχο ο οποίος τον χρειάζεται.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωνει φιλτρο αστρωτο μεσα σε ενυδρειο στρωμενο χωρις να ειναι σε λειτουργια?... | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 18-03-11 02:31 |
ψαρια και αστρωτο ενυδρειο? | fenaki12 | Bettas | 18 | 07-08-10 09:14 |