|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έξυπνο αυτό με το αλουμινόχαρτο αλλα στην ουσία κες τσάμπα ρεύμα για αυτό ρωτάω μήπως βρούμε καμια άλλη πατέντα !! Το σκέφτηκα και εγώ για καμένη λάμπα αλλα δυστυχώς δεν έχω...
------------------------- ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Afrikanos : 01-03-13 στις 20:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχει καει παλι δεν κανει κυκλωμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το κατάλαβα απλά δεν βρίσκω λύση στο πρόβλημα χωρίς να καταφύγω σε led= χρήμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω μηπως μπορει να πατενταριστει το ballast?Καποιος ηλεκτρονικος?
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε άσε αυτό το ballast όπως είναι, είναι και πανάκριβο παρε ένα ηλεκτρονικό ballast με 10 ευρώ και βαλε τη μια λάμπα που θες, μπορεί αργότερα να σου έρθει όρεξη για φυτεμένο, και επιπλέον οι juwel οι λάμπες είναι πανάκριβες θα με θυμηθείς στην πρώτη αλλαγή που θα χρειαστείς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν κατάλαβα πως είναι υπερβολικός ο φωτισμός σου
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Έχω κάποια φυτά 3 anubia nana και μια anubia barteri και μια Vallisnerias αποσο ξέρω όμως είναι εύκολα φυτά χωρίς ιδιαίτερες απαίτησης οποτε δεν χρειάζομαι τόσο έντο φως!! Όσο για τις τιμές το είδα γιατί έλεγα να αγοράσω δυο καινούργιες!Ξέφυγα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Afrikanos : 02-03-13 στις 10:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φωτισμο σε juwel | panos78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 09-09-12 02:03 |
προβλημα με τον φωτισμο βοηθεια!! | Efh | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 35 | 26-01-12 00:51 |
Προβλημα με το pH και απορια για φωτισμο | lifo | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 21-05-11 10:30 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 10-08-09 14:18 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ | SaKreK | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-09-04 20:04 |