|
||||
|
||||
![]()
Ο παρακατω ανακλαστηρας ειναι απο ΚΑΥΚΑ εχει μηκος περιπου 1,20 και κοστος 4,80.Ειναι λιγο πιο λεπτος απο τους ενυδρειακους αλλα κανει δουλεια και ειναι και αρκετα οικονομικος
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλος!!
Εχει και για διπλη λαμπα?
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανο ειναι !! εχω παρει και γω απο συναιτερισμο ηλεκτρ. το 1.20 στα 3.60 !!
![]() Το θεμα ειναι οτι ψαχνω και αλλο κομματι και δεν βρίσκω τωρα . Απο ΚΑΥΚΑ ... πιο ΚΑΥΚΑ ?? Γιατι ΚΑΥΚΑ εχουμε και εδω στην Πατρα !!
|
||||
|
||||
![]()
μπες στην ιστοσελιδα του και δες τα υποκαταστηματα, κανε ενα τηλεφωνακι και θα σου πουν, ειναι που εξηπηρετικοι.
Εγω ηθελα μια λαμπα τις sylvania και μου την κρατησαν μια εβδομαδα μεχρι να την παρω!!
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ακριβα τον πήρες...στο 1,50 πρέπει να έχουν αν δεν κανω λάθος....μπορω να πάω να ρωτήσω παντός εάν θέλεις...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καποιος ευκολος-φτηνος τροπος να ανεβασουμε το kh; | kostas82 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 15 | 13-01-13 03:23 |
Φωτογραφιση ενυδρειου και φτηνος/παλιος εξοπλισμος. | mpampi19 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 15 | 01-10-10 01:02 |
CD για ανακλαστηρας | jimmis1974 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-02-10 01:02 |
Καθρεπτης για ανακλαστηρας | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 26-12-06 17:27 |