|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο!!!
Απο διακοσμηση μια χαρα!!! αλλα αγγελοψαρα με νεον? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου το ξέρω αλλά πίστεψέ με η συμβίωση είναι υπέροχη!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο θα το κρίνεις σε μερικους μήνες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο σετάπ!!!! Μου αρέσουν πολύ όπως έβαλες τα ξήλα σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για ρωτα τα καημενα τα νεον.... ειχα νεον και αγγελοψαρα και ξερω...δεν τα αφηναν στην ησυχια τους! Γνωμη μου να βγαλεις τα αγγελοψαρα και να βαλεις αλλο ενα κοπαδακι Νεον και να χαρεις κοπαδοψαρα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντεξες το ανεβασες ε??καθησε καλα το ξύλο....ακόμα ενα θα το χρειαστεί πιστεύω απο δεξιά!!!το ενυδρειο το εχω δει απο κοντά...και όντως μπορω να πω μην ξανάβγαλεις φωτογραφίες....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο. | Dream Waters | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 23-10-11 20:59 |
600 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο... | aiptek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 33 | 16-03-11 12:10 |
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΦΥΤΕΜΕΝΟ (250 ΛΙΤΡΑ) | stelios_ant | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 16-05-10 12:00 |
96 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 04-10-08 08:20 |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |