|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι φιλε μου εχω acei yellow tail και demasoni
|
|
||||
|
||||
![]()
τα μικρα θα γινουν μεζες για τα αλλα ψαρια
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι απαραιτητο. Μην ειμαστε απολυτοι.
savvasko εγω με τις λαμπιντο ειχα 4 φουσκωματα μεσα σε περιπου 3 μηνες (δεν ξερω αν ηταν η ιδια η αλλες λαμπιντο). Δεν εβγαλαν τα μωρα ποτε η τα εβγαλαν και πεθαναν απο Χ λογο πριν τα δω. Σιγουρεψουν οτι εχεις ΠΟΛΛΕΣ κρυψωνες (βαλε φωτο του ενυδρειου σου να δουμε) μπας και εχεις τυχη |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο που τα εχεις ειναι αυτο με τις δυο στοιβες αριστερα και δεξια? αν ναι, βαλε αλλες 2-3 τετοιες στιβες εδω κι εκει για να εχεις ελπιδες!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να τις στησεις κοντρα στο τζαμι. Ετσι θα ειναι σαν να εχεις αλλη μια εξτρα πλευρα καλυμμενη. Βεβαια πολλοι δε το προτεινουν για να μην σπασει το τζαμι η να μη βρωμιζει ευκολα. Εγ ωπου το εκανα δεν ειχα προβλημα. Απλα σιγουρεψου οτι δεν ακουμπαει ολο το βαρος πανω στο τζαμι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπουκωμενο Λαμπιντο;; | andy1976 | Malawi | 34 | 03-12-12 22:45 |
ξαναμπουκωμενη λαμπιντο | Vangelis21 | Malawi | 21 | 21-08-12 10:34 |
Μπουκωμενη θηλυκια albino pindani | Γιάννης12 | Malawi | 5 | 08-03-12 16:54 |
Μπουκωμενη labido? | giler84 | Malawi | 19 | 29-09-09 11:56 |