|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80x36x50 Όγκος:125lt Κατηγορία: Φυτά: Alteranthera Reineckii Pink ,Bacopa Caroliniana, Hygrophila Carymbosa, Vesicularia Dubyana,echinodorus bleheri,eleocharis acicularis,Rotala Green,christmas moss(την εκανα μπανιο σε οξυζενε και χαλασε αλλα περιμενω μην ανακαμψει)hygrophila corymbosa,lemna minor,cabomba caroliniana. Ψάρια / Άλλα είδη:1 betta plakat ,20 cardinal tetra 1 red cherry (δεν ξερω που βρεθηκε μαλλον με καποιο κλαδεμα μπορει να ειναι και 2) Διακοσμητικά υλικά:2 ριζες mangrove,χαλικi jbl manado (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός:2x28w(daylight,nature) t5. 1x20w (proflora)t8 Διάρκεια φωτισμού:1x20w 8 ωρες και 2χ28w 4ωρες Φιλτράρισμα:jbl crystal profi e900 Θερμοστάτης:jbl 125w Λίπανση: Παροχή CO2:1φυσαλιδα το δευτερολεπτο (χτες μπηκε),περιμενω γυαλινο δυαχητη και drop checker. Παράμετροι: pH:6,5 Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):>10 Αλλαγές νερού ![]() Θερμοκρασία:26,5 το βαζω για να μου πειτε καμμια γνωμη για aquascape(επισης βοηθαει η φορμα να εχεις ενα αρχειο του ενυδρειου μιας και συνεχεια ξεχναω τα ονοματα των φυτων κλπ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ομορφο!
Εμενα προσωπικα μου αρεσει οπως ειναι. Βαλε ενα σκουρο φοντο πισω, ομως, θα δειξει καλυτερα. Αν δεις οτι ο μονομαχος σου δεν πολυπηγαινει πισω με το φοντο, βαλε λιγο πιο ανοιχτο. Μερικες φορες φοβουνται πολυ σκουρο φοντο.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο εγινε john μπραβο ρε φιλε ζουγκλα θα γινει σε λιγο .
![]() ![]() ![]() αλλαγες νομιζω καθε 15 τουλαχιστον θα πρεπει να κανεις ανεξαρτητως νιτρικων που δεν βλεπεις λογο φυτων. δουλευεις οσμωση γιαννη σε αυτο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα μου αρέσει όπως είναι.Ωραίο γρασιδάκι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο,πολυ ατμοσφαιρικο,πολυ σωστο!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο...και ιδιαίτερα όμορφο το γρασίδι!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα μου αρέσςι πολύ!Φίλε μου το φύτο που έχεις βάλει σα γρασίδι μπροστά πιο είναι?(4η φωτο)
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο να το χαιρεσαι!πολυ καλη προσπαθεια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ετσι νομιζα και εγω μεχρι που ειδα το δικο σου με τα macropodus και παρα τριχα να ξεστησω. νομιζω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα ενυδρεια που εχω δει και εχω δει πολλα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 11-01-13 στις 21:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο! Μπράβο σου!
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερ ειναι , μπραβο
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο,μπραβο σου καλη προσπαθεια!
|
||||
|
||||
![]()
Εχω κατι θεματακια και θα ηθελα τα φωτα σας
![]() 1) το πρωι μετραω ph6.3 και το βραδυ με σβηστα φωτα και χωρις να διακοπτω το co2 6.7 ![]() ![]() ![]() 2)επειδη σκεφτομαι να φτιαξω ενα μονοπατακι απο λευκη αμμο εχει χρησιμοποιειση κανεις την συγκεκριμενη τεχνικη http://www.youtube.com/watch?v=d-XB0bwtZh8 και με τι αποτελεσματα;; 3)επειδη το ph και τις σκληροτητες τις ειχα ριξει με τυρφη και ως εκ τουτου δεν ισχυει ο πινακας ph kh το drop checker θα δινει σωστα αποτελεσματα;
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ομορφο μαρεσει
![]() ------------------------- αλλα μηπως θελει λιγο πιο πολυ φως ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stefs : 19-01-13 στις 13:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σαν watt το λες οτι θα χρειαστω παραπανω;, η σχετικα με την αποχρωση που ειναι λιγο σκοτεινο;
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε και ενα ριζοχαρτο με μια λαμπα απο πισω (δεν ειναι δικια μου ιδεα ειναι του raven to ειχα δοκιμασει και ηταν πολυ ομορφο) πολυ ωραιο πρεπει να φουντοσει το γρασιδακι
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω! θα το δοκιμασω το ριζοχαρτο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο. Μπράβο Γιάννη.
Drop cheker δεν σου είχα βάλει μαζί με το co2? |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.ebay.com/itm/250764267095...84.m1497.l2649
http://www.ebay.com/itm/250399587995...84.m1497.l2648 http://www.ebay.com/itm/250589779896...84.m1497.l2648 ιγνατιε ευχαριστω φιλε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
update
![]() ![]() τα φυτα δεν εχουν μεγαλωσει ακομα για να δωσω το καταληλο σχημα... και η moss συνηλθε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι εχει γινει!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε μου
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ασε, πονεμενη ιστορια η φωτογραφιση. Κυριως οταν θελεις να βγαλεις μικροσκοπικα ψαρακια που δεν καθονται ακινητα ποτε
![]() Ενας γενικος κανονας για φωτογραφια ολου του ενυδρειου ειναι να ξερεις, κλειστα ολα τα φωτα, τηλεοραση κλπ στο δωματιο και ανοιχτο μονο το φως του ενυδρειου. Η φωτογραφια παντα χωρις φλας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθησε να εχεις σταθερη καπου τη μηχανη μιας και λιγοι εχουν τριποδα, εγω δεν εχω. Βαλε καμια καρεκλα, κανενα βιβλιο, κατι που θα ειναι στο σωστο υψος και βαλε να βγει η φωτογραφια με χρονοκαθυστερηση, ωστε να μην κουνηθει πιεζοντας το κουμπι.
Απο εκει και περα, υπομονη. Κυριως για να βγαλεις μικρα ψαρακια, απο προσωπικη μου εμπειρια, βγαζεις 100 φωτογραφιες για να εχεις 5-6 καλες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω 3 τριποδες αλλα ειμαι μακρια ......
οσο για την θολουρα επελεξε μεγαλυτερο ISO ή αυξησε φωτισμο στο ενυδρειο επισης φωτομετρηση να κανεις χειροκινητη στο ποιο φωτινο σημειο του ενυδρειου επρεπε να εισαι κοντα να σου δωσω να κανεις την δουλεια σου και τριποδα και προβολεα ααααα το συμαντηκοτερο ειναι οταν βγαζεις φωτο να βαζεις το συστημα της καθηστερησης (αυτο που το βαζεις και τρεχεις σαν τρελος να πας να βγεις φωτο με τους φιλους) ενα τεραστιο ποσοστο της θολουρας ειναι λογο του οτι κουνας την μηχανη οταν πατας το κλικ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() αμα ησουν κοντα μαλλον θα σε εχωνα να το φωτογραφισεις εσυ ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54 λιτρα φυτεμενο??? | alan boy | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 29-12-12 23:09 |
94 λιτρα diy φυτεμενο | marajohn1990 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 17-12-12 19:11 |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
~20 λιτρα φυτεμενο | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 08-01-11 22:55 |
54 λιτρα φυτεμενο | thanasis76 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 24-02-09 11:17 |