|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου. Γιατι δε το γεμιζεις μεχρι πανω. Οντως, εχε μια λυση για τη θυληκια και οχι να ριξεις κι αλλες θυληκιες μεσα, το οτι θα κυνηγαει 3 δεν κανει καλυτερα τα πραγματα!
Α και κατι σχετικο, την επομενη φορα που θα πατε σε πετ σοπ και θα δειτε μονομαχους σε κατι μεγαλυτερο απο ποτηρι, πειτε και ενα μπραβο στον πετσοπα γιατι δυστυχως ακομα και σε κατα πολυ πιο ανεπτυγμενες χωρες τα ψαρια εχουν χειροτερη τυχη απο οτι στην Ελλαδα |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος φιλε μου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!θα ηθελα να το δω με τους παπυρους να βγαινουν απεξω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ: Εγώ το ύψος θα το τραβούσα άλλα 5 εκ. (30 με 25 όπως το έχεις). Σου δίνει άλλα 15 λίτρα νερού καθαρά και δεν είναι μεγάλο το ύψος. Φυσικά και όπως το έχεις καλό είναι....μακάρι όλοι να μπορούσαν να δώσουν 70λίτρα σε ένα ζευγαράκι μονομάχους. Πάντος είναι εξαιρετική δουλειά!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Nick74
και 20 να ναι το νερο ακομα καλυτερα, δε θελουν βαθος πιστεψε με. Αν εχεις ποτε την τυχη να ταξιδεψεις καμια Ταιλανδη μερια πηγενε μια μερα στις ακρες καποιου ορυζονα και αν δεις τις συμπεριφορες τους θα καταλαβεις τι τους αρεσει και τι οχι. -------------------------------------------------------------------------- ισως και το 25 πολυ ειναι.θα το αφησω ετσι σαν μεση λυση. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε εδώ τα ενδεχόμενα είναι δύο....70 λίτρα και 20-25 εκ. ή 85 λίτρα και 25-30 εκ.
Δεν είναι ότι τώρα το φτιάχνεις οπότε θα του δώσεις μήκος και θα κόψεις από το ύψος. Ότι και να κάνεις κατά τη γνώμη μου δεν είναι λάθος (αφού και τα 70 λίτρα μια χαρά είναι) κατά τα άλλα εγώ είπα τι θα έκανα εγώ αφού αν έχω τη δυνατότητα ΠΑΝΤΑ επιλέγω να προσφέρω περισότερο νερό (ίσως για δική μου ευκολία) Όπως και να έχει το θέμα, ο Νικ74 (αν θυμάμε καλά) έχει πολύ μεγαλη εμπειρία στους μονομάχους....οπότε άμα λέει 20εκ., εγώ πάω πάσο! Καλή συνέχεια!!!
|
||||
|
||||
![]()
οποτε παιρνω ενα μεσο ορο μεταξυ 20 και 30 εκατοστων
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μονο που εχω να πω ειναι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπομονη σε λιγο καιρο θα δεις πως θα γινουν.καποια στιγμη θα σου στειλω και κρυπτοκορινες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | Gladiator | Bettas | 18 | 04-08-11 17:30 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |