|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αντλια και βανες = θανατος αντλιας αν δεν μας ενδιαφερει μια μουφα κινεζια ναι αλλα οταν εχουμε καλη ομως θα ελεγα να μην το δοκιμασεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να κανεις αυτο και δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα
|
|
||||
|
||||
![]()
τι θα κερδισει με αυτο που εχεις κανει?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα στραγγαλισει την εξοδο και το νερο που περισευει απο αυτο που στελνει η αντλια,θα επιστρεφει στην εισαγωγη της(βαρελι) και ετσι δεν θα ζοριζεται καθολου θα ειναι σαν να δουλευει χωρις την βανα
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ σωστος ο τροπος μπραβο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστος ο dimosal με το μπαϊπας απλα πιστευω θα χρειαστει και μια βανα στο πανω σωληνα για να μπορει να ρυθμιστη.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us με την βάνα θα μπορείς να ρυθμίζεις την πίεση που θες. Αν έχοντας την όλη ανοιχτή δεν σου φτάνει η πτώση της πίεσης μπορείς να βάλεις άλλη μια μετά το ταυ προς το ενυδρείο κλείνοντας την θα μειώνετε κι άλλο η πιεση |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολυ σωστο σε μια προσπαθεια να μην χαλασουμε την αντλια. αλλα οπως ειπαν και οι φιλοι πιο πανω. και να χαλασει σε 1 ή 2 χρονια τα εχει βγαλει τα λεφτα της. ------------------------- Παράθεση:
Σπυρο την ζαχαρωνω καιρο την αντλια αυτη αλλα δεν ειμαι τωρα για εξοδα. ισως το ρισκαρω με το βανακι για αρχη και μετα βλεποντας και κανοντας.
" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody " Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 03-02-13 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια οι βανα που βαζουμε για να μειωσουμε την ροη δεν κανει κακο στην αντλια....
να την βαζετε και να φτιαχνετε την ροη εκει που την χρειαζεστε!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
απο που το συμπερασμα θαναση αυτο?τουλαχιστον στην ιδιοτητα μου οταν το κανουμε παντα της περνουμε στο χερι .σε ολες της αντλιες βασικα αν διαβασετε τα τεχνικα manual θα το δειτε να γραφετε ολοκαθαρα τωρα αν λενε και αυτη ψεματα ? μπορει .εγω παντως απο την πειρα μου λεω μην της στραγγαλιζεται τωρα ο καθενας κανει οτι θελει απο εκει και περα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
??ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ?? | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-03-12 17:30 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |