|
||||
|
||||
![]()
ενταξει οχι απαραιτητα.και οι καρχαριες κοπαδιαζουν σε συγκεκριμενες περιοδους.δεν το κανουν γιατι δε νιωθουν ανετα.ουτε νιωθουν απειλη
![]() και οι αρλεκινοι κοπαδιαζουν συνεχως.ουτε αυτοι το κανουν παντα γιατι νιωθουν απειλη.κοπαδιασμα σημαινει και κοινωνικοτητα ![]() εγω ειχα 10 sterbai καποια στιγμη,και ειχα δει κοπαδιασμα.οταν ειχα 6 δεν ειχα δει.οταν προσθεσα 2 στα αρχικα 6,αρχισα να βλεπω διαφορα.μεχρι τοτε ειτε θα καθοντουσαν μονα τους το καθενα,ειτε σε ομαδουλες κοντα κοντα στο βυθο,ειτε θα εβλεπα δυο να φλερταρουν περα δωθε στο τζαμι και τα υπολοιπα καθοντουσαν.και πιο πολυ διαφορα ειδα οταν εφτασα τα 10.τοτε αρχισανε τα παιχνιδια πανω κατω στα τζαμια,περα δωθε,πολυ φλερταρισμα και γεννες καθε βδομαδα κλπ. και υπηρχανε και δυο ραμιρεζι στο ενυδρειο. αλλα παιζουνε πολλοι παραγοντες ρολο και σιγουρα πολλους δεν τους ξερουμε καν.πχ ο καιρος,η ατμοσφαιρικη πιεση,η εποχη,οι συγκατοικοι,το ταισμα,το νερο,η θερμοκρασια,και ποσοι αλλοι θαναι ακομα... εντυπωση μου ειχε κανει οτι καποια στιγμη που ετυχε να εχω και ενα ξεκαρφωτο julii, ενω εκεινο προσπαθουσε να μπαινει στην ομαδα μερικες φορες,φαινοτανε οτι τα στερμπαι το "γραφανε".κιετσι εκεινο τα παρατουσε μετα απο λιγη ωρα και καθοτανε μονο του. μαλιστα εχω την εντυπωση οτι ο χαρακτηρας του καθε ψαριου της ομαδας εχει σημασια.ενταξει δεν ειμαι και ιχθυοψυχολογος ![]() μπορει να λεω και μ...ες βεβαια,αλλα ετσι μου φανηκε....οτι ο αριθμος δηλαδη εχει μεγαλη σημασια και πως ακομα και ενα ψαρι παραπανω μπορει να κανει τη διαφορα. παντως θα ηθελα να ακουσω και απο αλλους που εχουνε κορυντορας τι εχουν παρατηρησει. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι οι οτοκυκλοι οεο? | tsoui | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 24-02-11 01:32 |
Οτοκυκλοι | Cristos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 02-02-05 16:07 |