|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποιον τα λες
![]() Καλως ηρθες! Ασε, δεν εχει προκοπη!
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν τι έχουμε.....
Έβαλα λάμπα κατάλληλη για φυτά 4200 Κ σε λίγες μέρες λογικά θα δείξει αν ήταν αυτό πυ έλειπε!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν θα εχω απαντήσεις θα ανοίξω καινούριο thread
Πλέον έχω 0,5w/lit περίοδος φωτισμού 8 ώρες. Δυο μέρες δεν έχω δει αλλαγή στα φυτά! Μήπως Θα πρέπει να κάνω κάτι με την kH ( να την ανεβάσω) για να έχω κάποια καλά ποσοστά CO2 για τα φυτά μου; Τελευταία μέτρηση pH 8 kH 10 GH 20. Το πινακάκι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8483 λέει τα ποσά που χρειάζονται αλλα με pH 8 θέλω kH 40 για να έχω 10 ppm Co2 γίνεται να κάνω κάτι τέτοιο; Με pH 7,5 θελω kH 17 για να έχω 16 ppm που είναι οκ. Αρα πρέπει να ρίξω το pH και να ανεβάσω kH, λέω τώρα.... είναι εφικτό; Για πείτε ρε παιδιά, έχω φάει άσχημο σκάλωμα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην περιμένεις να δεις αλλαγή μέσα σε δυο μέρες. Και πειράζοντας το KH δε θα αυξηθεί το CO2. Δώσε χρόνο στα φυτά σου και άμα δεις αλλαγή προς το καλύτερο ή το χειρότερο τα ξαναλέμε.
|
||||
|
||||
![]()
Μην κανεις τιποτα αλλο για ενα μηνα. Αν δεν δεις βελτιωση τοτε, μετα σκεφτεσαι κατι αλλο, οχι αμεσως.
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μήνα;;;; φφφφφφφφφφφφ
οκ παιδιά ευχαριστώ!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Θελουν και αυτα το χρονο τους. Αλλα εγκληματιζονται αμεσως, αλλα θελουν αρκετο χρονο. Οσο πιο μεγαλη ειναι οι αλλαγη που κανεις στις συνθηκες, τοσο πιο πολυ χρονο θα παρει να προσαρμοστουν και τα φυτα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγα περι ασθενειες των ψαριων μας... | thanasis76 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 04-01-11 08:04 |
ασθενειες δισκων | akis.orestiada | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 01-09-10 10:59 |
Ασθενειες κοραλιων | BLACK EAGLE.. | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 26-03-08 08:56 |
Βιβλίο για ασθενειες ψαριων... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 01-02-08 00:31 |
FAO (ασθενειες) | Christina | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 06-10-07 00:33 |