|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, νομίζω όλοι το κάνουμε αυτό.
εγώ πάντως σίγουρα, ξεχνιέμαι και χαλαρώνω. Μάλλον αυτό συμβαίνει και σε μη χομπίστες γιατί πολλά ιατρεία έχουν ενυδρεία στην αίθουσα αναμονής για να χαλαρώνουν οι ασθενείς από το στρες της ασπρης μπλούζας Παράθεση:
βέβαια ξέρεις, μεγαλώνοντας έρχονται τα παιδιά σου και σου λένε πως δεν βρίσκουν κατάλληλο γιατρό για την περίπτωσή σου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mεγαλη πτωση Ο2 το βραδυ..?! | lucky13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 12-03-09 17:38 |
Ανοιγμα αεραντλιας το βραδυ(ενυδρειο με φυτα) | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 19-01-09 14:29 |
μικρα σαλιγκαρακια το βραδυ | dianik06 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-05-07 19:41 |
Σημερα το βραδυ γεννησαν τα cyrtocara moori μου! | Nik25 | Malawi | 4 | 27-04-07 01:04 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 16-12-02 19:15 |