|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πάρα πολύ ωραία εγκατάσταση!!! μπράβο σου
μεγαλώνουν πολύ αλλά είναι καλός ο χώρος για αρκετά χρόνια |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε!!
σε ωραιο περιβαλλον τις εχεις! οσο για την αμμο θα σε συνηστουσα να την βγαλεις για να μην μαζευεις βρωμιες και για να το καθαριζεις και πιο ευκολα...εγω δεν εχω τιποτα στις δικες μου σκετο τζαμι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Αυτη τη στιγμη ειναι 3-4εκ. Ειμαι σιγουρος οτι δε θα γινουν 15εκ. σε λιγοτερο απο 2χρονια, οποτε το θεμα χωρος δε με απασχολει καν! Ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου!!! ![]()
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 27-01-13 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο αλλα δυστυχώς μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα και σύντομα θα χρειαστείς μεγαλύτερο. Πιστεύω ξέρεις το τελικό τους μέγεθος. Χρειάζονται και μια λάμπα basking spot για να στεγνώνουν το καβούκι τους.
Η daylight που έχεις ειναι τέτοια; Οι δικές μου απο το καλοκαίρι που τις πήραμε έχουν φτάσει 6 πόντους, καβούκι μόνο, και ήταν σε μέγεθος λιγο μεγαλύτερες απο 2¤ νόμισμα. Όμορφες αλλα θέλουν πολύ φροντίδα και λερώνουν αρκετά. Εγώ προς το παρόν δεν έχω υπόστρωμα και γενικότερα δεν εχω ολοκληρώσει το setup γιατί σκέφτομαι να τις στεγάσω σε ενυδρείο 200 λίτρα πιθανόν και με ψάρια(να δω τι είδος συμβιώνει μαζι τους γιατι τα τρώνε όλα). Αυτά πολλα έγραψα, να σου ζήσουν και να τις χαρείς. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|