|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() To Punktol 1000 jbl κάνει για να ρίξω; Και αν ναι το ρίχνω σε όλο το ενυδρείο ή να βάλω τα αυγά σε ένα ταπεράκι και να ρίξω εκεί; |
|
||||
|
||||
![]()
Eπισης ιδια δουλεια θα κανεις αν παρεις το SERA MYCOPUR,οπως και με το methylene blue της INTERPET,οπως και με το PIMAFIX της API,οπως και το PROTOZIN της WATERLIFE,οπως και με το FUNGOL της JBL...
ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ FUNGUS!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να αραιωσεις την δοση σε ενα φλυτζανι με νερο ενυδρειου,και το διαλυμα αυτο να το ριξεις στοχευμενα πανω στα αυγα,αρρωστα και μη,με μια συριγγα.
Κατα τα αλλα οπως τα ειπε ο j.p. για το μεγαλωμα τους.
|
||||
|
||||
![]()
Eπισης ενα μυστικο για να μην πιανουν fungus τα αυγα των ουρανιων τοξων ειναι να τα βαζουμε σε μαλακο νερο(κατω του 7-8 kh) οπως επισης αυτο το νερο να ειναι απο πολυ ωριμο ενυδρειο.
Μια αεραντλια διπλα τους παντα βοηθαει.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Αύριο θα πάω να πάρω μπλέ και ελπίζω να έχει καλά αποτελέσματα αυτό το επιχείρημα.
![]() ------------------------- Σήμερα πήγα και πήρα mycopur της sera κα έβαλα στα αυγά με σύριγγα όπως μου είχατε πει και λίγο στο ενυδρείο. Καθώς το έκανα νάσου και ένα μικρό βλέπω εκτός γεννήστρας.Απορεία. ![]() Τελικά συνειδητοποιώ ότι το μικρό είναι από ένα από τα αυγά που υπήρχαν στα φυτά επιφανείας από το 200άρι μου, γερτρούδια blue eye. ![]() Από τα αυγά των Aru II δεν έχω δει ακόμα κάτι θετικό.Έβγαλα και 3 κάτασπρα για να μην κολλήσουν τίποτα τα άλλα. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Anna10 : 25-01-13 στις 20:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά δεν πέτυχε το πείραμα, δυστυχώς τα αυγά των Aru II δεν εκκολαύτηκαν.
![]() Έχουν μεταφερθεί στο 200άρι μου σε ένα πλαστικό δοχείο για να διατηρείτε η θερμοκρασία σταθερή. Το νεογέννητο από τα δικά μου όπως και τα αυγά που είναι στις ρίζες των limnobium έχουν μεταφερθεί σε μία γεννήστρα κοντά στην έξοδο του φίλτρου, στο 200άρι και αναμένω. Ελπίζω να μπορέσω να μεγαλώσω αυτά. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pseudomugil gertrudae | philorian | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 22-10-12 14:16 |
Αναπαραγωγη pseudomugil gertrudae | kotsos83 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 30 | 10-03-11 18:29 |
pseudomugil gertrudae | mpoumpoula | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 11 | 28-02-11 01:50 |