|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι δυσκολο. Οπως γινονται οι ομαδικες αγορες. Βαζει οποιος θελει, ενα συμβολικο ποσο σε ενα λογαριασμο και αγοραζεται η πιτα. Αν περισσεψουν χρηματα βλεπουμε. Μπορει να αγοραστουν και μικρα δωρακια, "για το καλο". Αν δεν φτασουν θα φαμε κουλουρακια αντι για πιτα ![]() Και κανεις δεν θα εχει και παραπονο. Κι ετσι δεν φορτωνουμε κανενα φορουμ και κανενα συλλογο με τα εξοδα μας. Ουτε κρεμομαστε απο τα φρυδια κανενος σπονσορα. Ελεος ουτε μια πιτα δεν μπορουμε να αγορασουμε ομαδικα? Που να ξαναιδρυοταν κι ο συλλογος και να χρειαζονταν χρηματα απο τα μελη του (που δεν θα πληρωναν συνδρομη οπως ειχα προτενει) για τη διοργανωση σεμιναριων κλπ διοργανωσεων, ετσι ωστε να ειναι αυτονομη η καθε πολη με τα εξοδα της.
|
|||
|
|||
![]()
Θα παρακαλέσω να μην δώσουμε συνέχεια στο θέμα... για την αγορά της πίτας...!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε παιδια,κανω καλες πιτες και δωρεαν,γιατι δεν με πιστευετε?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω μια αλλη απορια...
για το δωρο του φλουριου,σκεφτηκα κατι χειροποιητο,φτιαγμενο ειδικα για το συγκεκριμενο γεγονος (ειναι μοναδικο δηλαδη) και συζηταω με αυτον που θα το φτιαξει για το πως μπορει να γινει... επειδη ομως θα φτιαχτει εξ αρχης και δεν ειναι κατι ετοιμο να αγοραστει, συμφωνειτε να το αναλαβω εγω με το δικο μου γουστο δηλαδη? η εχετε καποια αλλη προταση? επισης,ποιος αναλαμβανει το δευτερο δωρακι σε περιπτωση που το φλουρι πεσει μισο μισο? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα φέρω την πεθερά μου...! ![]() ![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατι θα φερετε ολοι,για να ανταλλαξουμε δωρακια ετσι κι αλλιως. θα μπουμε στην διαδικασια να βρουμε και ποιος θα φερει κατι πιο "εξαιρετικο" ας πουμε,για τον φλουριτζη? ![]() το δωρο αυτο το αναλαμβανω (και χρεωνομαι) εγω εκτος κι αν θελετε να μπει σαν δωρο κατι αλλο συγκεκριμενο . για το δευτερο τι θα γινει εαν πεσει μισο μισο?? να το παρει ο γιωργος? κι αν δεν πεσει μισο μισο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 11-01-13 στις 19:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πριιιτς! δεν ειναι αυτοοοο
![]() ειναι ας πουμε κατι σαν γουρι... ------------------------- θα τα καααψωωωωωωωω ,τα ρημαδια τα λεφτααα μουυυυυυυυ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 11-01-13 στις 19:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Tags |
το κοπη τη πιτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |