|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι πως σε αυτο το πετ σοπ παω εδω και πολλα χρονια και ποτε δεν ειχα προβλημα λογικα θα πρεπει να φτεει ο προμηθευτης γιατι μπορει να του τα πουλησε ως chipokae mbuna και να το εχαψε ο μαγαζατορας με αποτελεσμα να γινει οτι εγινε......τελος παντον τα ψαρακια θα τα κρατησω γιατι τα εχω μεγαλωσει απο μικρα και λυπαμαι να τα δωσω και παρολα αυτα ειναι ομορφα.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή προσπάθεια. Μπράβο!
Για τα ψάρια σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν έμαθα κι εγώ πρώτη φορά τι σημαίνει "υβρίδιο" και ανακάλυψα ότι είχα στο ενυδρείο μου κάποια υβριδιάκια στενοχωρήθηκα αλλά εννοείται ότι τα ψαράκια που είχαν γεννηθεί στο ενυδρείο μου τα μεγάλωσα σαν παιδιά μου ![]() Αφού έμαθα βέβαια, φροντίζω να μην διατηρώ σε ενυδρείο είδη που υβριδίζουν όπως λέει και ο Κλεόβουλος. Κατά τα άλλα ψάρια είναι και αυτά και πολλές φορές πολύ όμορφα! ΥΓ Για την διακόσμηση θα σου έλεγα να στήσεις τις πέτρες λίγο πιο φυσικά. Σκέψου πως θα κάθονταν οι πέτρες αν έπεφταν όλες μαζί στο βυθό. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τις πετρες τις εχω βαλει ετσι ωστε να δημιουργουν φολιες και να ειναι πιο ευτυχισμενα
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο φιλε να το χερεσαι
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλταται
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το malawi μου! | demka27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 26-04-09 16:04 |
new malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 11-04-09 15:23 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |