|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα δοκιμασω αυτα που ειπες κ θα δωσω τα αποτελεσματα πιο μετα..
------------------------- Λοιπον μολις τελειωσα με τις μετρησεις, μετρησει απο νερο βρυσης χωρις αμμωνια=0ppm, μετρησει με αμμωνια χωρις αναμονη=0,2ppm*, μετρησει με αμμωνια κ αναμονη (30')=0,2ppm*.. Μαλλον κατι δεν παει καλα με το τεστ.. *Το 0,2 το συμπερενω επειδη δεν ειναι τελειως κιτρινο ελαχιστα παει να πρασινιση αλλα στην ποσοτητα αμμωνιας που εβαλα σε καμια των περιπτωσεων δεν συμβαδιζει το 0,2 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ροδιτης : 05-01-13 στις 14:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε κ με αλλο τεστ για νασαι σιγουρος.το υγρο στο μπουκαλακι το ανακινεις κ μετρας σωστα υποθετω ε?...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι φυσικα.. Παραγγειλα της Api που ειναι πιο σιγουρα θα ερθουν τριτη μαλλον..
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω το ίδιο τεστ της Sera και όταν είχα ξεκινήσει στρώσιμο με τροφή έδειχνε το ίδιο που λες κι εσύ,λίγο πιο πράσινο από το 0.
Όταν προχώρησε ο κύκλος του αζώτου έδειχνε εντελώς κίτρινο,όπως και τώρα που το ενυδρείο είναι στρωμένο και τρέχει 2,5 μήνες. Όταν πάντως δοκίμασα με φαρμακευτική αμμωνία σε υψηλή συγκέντρωση έδειχνε βαθύ πράσινο.Οπότε πιθανότατα να σου έχει χαλάσει... |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα κι εγω τεστακι της sera, και με μεγαλη ποσοτητα αμμωνιας εδειχνε οντως καταπρασσινο.
Μαλλον λοιπον για καποιο λογο ισως εχει χαλασει (μηπως αφησες καθολου κανενα μπουκαλακι ανοιχτο ολο το βραδυ? ) Οπως και να χει δεν εισαι τοσο γκατεμης οσο μου ειπες αφου ακομα σε στρωσιμο εισαι, οποτε δεν τρεχει τιποτα, ταιζε αμμωνια κανονικα και οταν με το καλο σου ερθουν τα καινουργια μπορει να δεις οτι το ενυδρειο ειναι ηδη στρωμενο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nαι αυτο ενοειτε συνεχιζω ακαθεκτος την ολη διαδικασια με την αμμωνια κ επειδη ουτε για n02 το πολυ εμπιστευομαι παραγγηλα κ αυτο το τεστ οποτε θα τα εχω ολα της api να νιωθω κ εγω λιγο πιο σιγουρος..
|
|
||||
|
||||
![]()
επισεις για να μην αγχωνεσαι μεχρι να σου ρθουν τα τεστ μη μετρας καθολου, απλα ριχνε οσο εριχνες για 3-4 ppm και εισαι οκ
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Test αμμωνιας sera | Ροδιτης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-12-12 19:57 |
τεστ αμμωνιας sera | poet | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-08-12 16:18 |
Τεστ αμμωνιας sera | mmamatsis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 12-05-12 18:34 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |
TEST αμμωνιας | dpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-09-03 10:58 |