|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά φιλε αν δεν έχει απογαλακτιστει ακομα παρε άμεσα τον κτηνιατρο να σου πει τι να κανεις. Παίζει να του χαλασεις το εντερο με τις τροφες τοσο νωρις
|
|
||||
|
||||
![]()
απο τροφές ψαξε το πολυ το θέμα. Τα μπαρφ κλπ καλά είναι αλλα μανουρα, ιδιαίτερα τωρα που θα είναι στην ανάπτυξη... Μια καλή ξηρά είναι το πιο σιγουρο. Ψαξε Orijen, Acana κλπ. Εγω προσωπικα κατι φρισκις, ρογιαλ κανιν κλπ δεν τις προτιμώ. Μου μυριζουν πλαστικουρα. Συγκρινε μυρουδια με orijen (πχ) και θα καταλαβεις πολλά. Υποψη δεν κανω διαφήμιση, υπαρχουν καποιοι που αυτές οι τροφές δεν τους "εκατσαν" καλα. Απλα σου λεω να το ψαξεις και να κοιταζεις τα συστατικά (απεφευγε τα κρεαταλευρα. Να προτιμάς υψηλη περιεκτικότητα σε κρέας/ ψάρι δλδ "καθαρή" πρωτεινη). Υπαρχουν και καποιες άλλες επισης καλές (δες πχ τις ολιστικές)
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα παω στο μπαρφ ρε συ. Ειδικα αφου ειμαι του μαγειρεματος πολυ. (οποτε θελετε σας κανω τραπεζι χαχα) δεν μου ειναι τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μια ερωτηση:Αυτός που γράφει το 'ακόμα πιο νόστιμο' στις συσκευασίες των σκυλοτροφών, πώς είναι τόσο σίγουρος;
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ημουν μικρος ειχαμε δυο αγιου βερναρδου και μας εφερναν την τροφη σε 25κιλα; Οπως τα λιπασματα. Μπορει και 50κιλα. Δεν αρνουμαι οτι ειχα φαει πολλες φορες οταν τους ταιζα. Χαχαχα οποτε μαλλον ετσι το ξερει.
Διαβαζω αυτο τωρα http://rottweiler.forumup.gr/about506-rottweiler.html παροτι διατροφολογος (σεμιναρια μαθηματα κλπ οχι σχολη) διαβαζω αρκετα για τις τροφες που δεν εχω ξαναδιαβασει στα βιβλια μου μαλλον λογω του οτι με τα μαγειρεμενα που τρωμε τα βακτηρια που αφορουν τουσ σκυλους δεν αφορουν το ανθρωπινο συστημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αααααχ τι μας εκανες βραδιατικα Σπυρο......
Περα απο τα δυο γατια, ενα κουνελι και τρια ενυδρεια (προς το παρον), παντα ηθελα μια σκατοφατσα pug να του ζουλαω τα μουτρα και να κλεισω ως φιλοζωος (ελπιζω)....αλλα ακομα δεν ειμαι ετοιμος για σκυλο.ΑΑΑΑΑχχχχχχχ..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω οταν μεινω μονος σκεφτομαι για ροτβαιλερ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκει θελει αλλη εμπειρια...
|
||||
|
||||
![]()
Χεχεχε συγγνωμη ρε θοδωρηηηη τι να κανωωω
![]() ------------------------- Εεεε εχω παθει πλακα μολις βρηκα τροπο να ανεβαζω φωτος απτο iphone. Φαινεται;!;!; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 05-01-13 στις 01:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |