|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλου κακου αν ειναι ευκολο βγαλε της μια φωτο απο πανω οσο πιο καλη εινει δυνατο...
|
||||
|
||||
![]()
Ή δες αν εχει εξογκωμενα λεπια, αν εχει οψη κουκουναριου δηλαδη, κοιτωντας απο πανω παντα.
|
|||
|
|||
![]()
Και ποιος αποκλειει να ειναι εγγυος ρε παιδες?
Προσωπικα σε 200λιτρο ειχα γεννες και μαλιστα 3 φορες απο τα ρασμπορα μου. Γεννουσαν στο κατω μερος των φυλλων των φυτων κατι μικρα αυγα σε μεγεθος κοκκου ζαχαρης και χρωματος κιτρινου(οπως αυτα των ανσιστρους-για οποιον εχει δει) Μην αποκλειετε λοιπον τπτ....βεβαια καλα ειναι να δουμε φωτοαπο το εν λογω ψαρι...
|
||||
|
||||
![]()
Κανενας δεν αποκλειει τιποτα, μερικες φορες η φυση βρισκει το δρομο της και σε μη ιδανικες συνθηκες. Αλλα βλεποντας προηγουμενα ποστ του Στελιου, ειδα οτι τα ψαρια ειναι σε νερο δικτυου, αν δεν κανω λαθος, πραγμα που σημαινει οτι ειναι πολυ μακρια απο τις θεωρητικα ιδανικες συνθηκες που απαιτουνται για την αναπαραγωγη των αρλεκινων.
Οσο εχω διαβασει τουλαχιστον για τα συγκεγκριμενα ψαρακια, που δεν εχω φιλοξενησει ποτε προσωπικα, ειναι δυσκολη η αναπαραγωγη απο μη εμπειρο χομπιστα (οπως και εγω). Οποτε προληπτικα, μερικες φωτογραφιες και μια περιγραφη του ενυδρειου για αποφυγη καποιας ασθενειας οσο ειναι νωρις, δεν βλεπτει κατα τη γνωμη μου.
|
||||
|
||||
![]()
Μου εχει τυχη και εμενα αυτο με μια αρλεκινο,,και εγω νόμιζα οτι ηταν άρρωστη ,και μαλιστα ηταν καιρο φουσκομενη η κοιλια της,
δεν εκανα θεραπεία και δεν ηθελα να την βαλω σε αλλο ενυδρειο για θεραπεία οσπου μια μερα ξεφούσκωσε.Τοτε ειχα καμια 15αρλεκινους και ανουμπιες μεγαλες στο ενυδρειο,και υπεθεσα οτι γεννησε . Αρα να μην αποκλειουμε τιποτα ,ας περιμείνουμε φωτο απο τον φιλο. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια διατηρουσα καιρο αρλεκινους σε αριστες συνθηκες σε 300 λιτρα και παλι γεννα δεν ειδα -μαλλον για να πω την αληθεια ειδα γεννα, γονο δεν ειδα- σε νερο δικτυου το θεωρω σχεδον αδυνατο.
Βεβαια δεν αποκλειεται τοιποτα εντελως, αλλα τι ειναι πιο λογικο για ψαρακια που ζουν σε λαθος περιβαλλον? οτι επαιξε η μια στο εκατομμυριο ή οτι υπαρχει καποια αρρωστια? Σε καποια πραγματα καλυτερα να χρησιμοποιουμε το ξυραφι του Οκαμ, κι εχουμε 99.999% πιθανοτητες να ειμαστε σωστοι (αν πχ μετα απο ενα τσουναμι δεις μπροστα σου ενα ξεριζωμενο δεντρο τι θα φανταστεις? οτι καποιος ρινοκερος το εσκασε απο καποιο τσιρκο και εριξε το δεντρο? ...αν και θα μπορουσε να συμβει, αλλα η λογικη βλεπει αυτο που ειναι 99.999% πιθανο κι οχι το 0.00001%)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φωτο ειδες?Αν εισαι οσο εμπειρος θες να περασεις με τα "ενυδρειακα" θα επρεπε μαλλον να μη βιαζεσε....κι ας δικαιωθεις (που ειναι το πιθανοτερο)... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Αρλεκινοι??? | afpa0c | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 31-05-11 16:20 |
Αρλεκινοι με τι;;; | dimitrisemm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 05-10-10 23:21 |
Aρλεκινοι. | Gojoy | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 07-04-09 20:20 |