|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια.Ο αρσενικος μου ξιφοφορος εχει στο μερος που ειναι το γονοποδιο του (αν το λεω καλα) κατι που ειναι μακρυ και φτανει σε μηκος μεχρι σχεδον το τελος της ουρας του. Δεν ειναι περιττματα γιατι ειναι συνεχεια εκει και μοιαζουν σαν να ειναι τμημα του γονοποδιου του. Τετοιο πραγμα ομως δεν μου μοιαζει για φυσιολογικο. Μολις καταφερω θα βαλω φωτο μηπως καταφερετε να με βοηθησετε. Δεν ξερω αν μπορει να καταλαβει καποιος απο την περιγραφη μου τι εννοω αλλα δεν μου κανει για φυσιολογικο.
------------------------- Αυτη ειναι μια φωτο απο αυτο που σας λεω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΣΤΕΛΙΟΣ 34 : 29-12-12 στις 22:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εισια σίγουρος οτι δεν ειναι περιττώματα?..η φωτο δεν ανοιγει ,κανε επικόλληση την φορμα για τις ασθένειες(θα την βρείς στην κατηγορία για τις ασθένειες)
|
|
||||
|
||||
![]()
........
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δει τετοιους ξιφους.Δεν ειναι προβλημα απλα ειναι αλλο το ειδος του με πιο μακρια πτερυγια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι ρε φιλαρακι γιατι νομιζα οτι ειναι καποια ανωμαλια. Ειναι κ το πρωτο ψαρακι που ειχα οποτε δεν θελω να το χασω.
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως ειδα τη φωτο ο μονομαχος σου ειναι longfin ποικιλία ,επιλεκτικης αναπαραγωγής ή κατι σε υβρίδιο...δεν γνωρίζω αν ειναι στείρος βεβαια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α ωραια. Επειδη τον αγορασα απο pet κατα πασα πιθανοτητα λετε να ειναι υβριδιο η δεν εχει σημασια? Και του αγορασα και 3 θυληκες μπας και δω κανενα μικρο αλλα δεν ξερω αν ειναιστειρος ουτε και εγω. Επομενως τι κανω? Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ που βοηθησες για την ποικιλια του ειδους (η οποια μακαρι να ισχυει).
|
|
||||
|
||||
![]()
΄κατα 90% φίλε μου η ποικιλία ειναι αυτη...καλα εκανες και πήρες 3 θυληκές ..το ψάρι αν δεν ειναι στείρο θα ζευγαρώσει κανονικα...και ενδεχομένως η πρώτη γέννα να μην σου δώσει τετοιους απογόνους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα ειναι στο χερι σου να βαλεις στο ενυδρειο μονο τέτοιους ξιφοφορους για να μην μπερδεψεις τις ποικιλιες
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω και εγω να μην ειναι υβριδιο γιατι δεν θελω να μπλεξω με τετοια. Παντως τις θυλυκες απο την ωρα που τις εβαλα μπορω να πω οτι τις κυνηγαει.
|
|
||||
|
||||
![]()
... Μάλλον θα το χαρούν οι κυράδες σου...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Xα χα το ελπιζω φιλε μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απ' όσο γνωρίζω, οι longfin αρσενικοί δεν είναι στείροι αλλά το πρόβλημα που δε μπορούν να ζευγαρώσουν είναι καθαρά λειτουργικό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 02-01-13 στις 07:57 |
|
||||
|
||||
![]()
Η αληθεια ειναι παντως οτι πριν καναδυο εβδομαδες ενα πλατυ που ειχα (το οποιο το εβγαλα για να αποφυγω θεματα υβριδισμου) προσπαθουσε να του φαει αυτο το ¨ξιφος" και μαλιστα του εκοψε και ενα μικρο κομματακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χα! Πίτσα με το μέτρο...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καπως ετσι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο??????? | nikosn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 22-03-11 15:28 |
Αλγοφαγο + Μαλαουι ποιο ειναι ομως;;;;;; | chris129 | Malawi | 16 | 11-02-11 20:57 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
τι ειναι αυτο ? | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 11-02-06 16:24 |