|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε. Κλειστο σφραγισμενο ηταν. Το εργοστασιο ηταν του πατερα μου και εχουμε πολλα στο υπογειο, καποια κλιματιστικα και θερμοσιφωνες. Και αυτο αναμεσα τους. Ελευθερας ροης ειναι. Βρηκα και μια κεντρικη μοναδα κλιματιστικου απλου και ενος ινβερτερ, θα δω αν μπορω να χρησιμοποιησω καποια καπως με τον stc1000 για να ετοιμασω την ψυξη του ενυδρειου το καλοκαιρι.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |