|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είσαι! Ειδικά με αυτό το μήκος είσαι κομπλέ! Αλλά πάντα να ξερεις όσο δίνεις λίτρα τόσο το καλύτερο είναι! Ποτέ τα λίτρα δεν είναι αρκετα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη τα σχεδια για το καινουριο ενυδρειο θα πανε λιγο πισω.σε αυτο που εστησα με παιρνει εκτος απο τα Juli,για τα οποια και στηθικε, να βαλω και καποια calvus! Η πιστευετε οτι ειναι καλυτερα ενα species ενυδρειο για τα λιτρα του?
|
||||
|
||||
![]()
Στο 1.20 εκτός απο τα julies πιστεύω ότι μπορείς να βάλεις και ένα ζευγάρι (χαρέμι) κάλβους. Δύο όγκους πέτρας στις άκρες για να βρει το κάθε είδος τη μεριά του
![]() Τα julies μέχρι να μεγαλώσουν οι κάλβοι θα τους παρενοχλούν αλλά σύντομα θα πάρουν το μάθημα τους (απο τα σκληρά λέπια τους). |
|
||||
|
||||
![]()
αχ αυτη η tanganyika,σκεφτομαι τωρα να ξεστησω το φυτεμενο 100αρι να βαλω κανενα occelatus.
και οταν με το καλο ξεκινησω το καινουριο μου εχει μπει η ιδεα για frontoses η tropheus. Τελικα ποτε ενα καινουριο ενυδρειο δεν ειναι υπερβολη ,το μονο προβλημα ειναι το που θα μπει...χαχαχαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Παλι με χρονια με καιρους...
![]() ![]() Ακομη δεν εχω βαλει ψαρια μεσα, Ειχα ενα προβλημα με το φιλτρο που αρχισε να χανει παλι απο την φλατζα. Βρηκα εναν φιλο που μπορει να το φτιαξει και απο εβδομαδα θα του παω και τα 2,αν καταφερει και τα φτιαξει καλως αλλιως θα παραγγειλω το fluval 306. Εκανα καποιες αλλαγες με εναν ογκο πετρας και αφησα χωρο να βαλω καποια κελυφη ετσι ωστε μαζι με τα juli να μπουν και καποια Ν.occelatus. Και αλλαξα και την αμμο γιατι η αλλη μου φαινονταν πολυ χοντρη. Οπτικα εμενα μου αρεσε περισσοτερο τωρα.Μενει να βρω καποια κελυφη να ριξω μεσα. Θα ψαξω σε καποιο σουπερ μαρκετ να τα βρασω και να κρατησω τα κελυφη. 10-20 ειναι καλα για 1 ζευγαρι ή 4-5 ψαρια? http://imageshack.us/f/690/img001wtx.jpg/
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο έγινε.
Κελύφη δεν χρειάζονται πάρα πολλά τα occelatus αλλά να είναι αραιά σπαρμένα. Είναι πάντως απο τα δύσκολα κοχυλόψαρα και αρκετά επιθετικά μεταξύ τους. Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως Multi? η αληθεια ειναι οτι μου αρεσουν περισσοτερο τα occelatus αλλα απο το να εχω προβληματα...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|