|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#13
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 1 μήνα σχεδόν το πρόβλημα της άλγης παραμένει. Έχει επιστρέψει πάλι η τριχοειδή και είναι η μόνη (αυτή την στιγμή) που υπάρχει στο ενυδρείο.
Μετά τις συμβουλές έχω κάνει τα εξής : Λίπασμα > floreal+iod και ferreal+spureal http://www.aqua-medic.de/index0.html Αυτά χρησιμοποιώ αφού τα προιόντα της seachem δεν τα βρήκα σε μαγαζί στην Αθήνα. Ο τρόπος -που δεν ξέρω αν είναι σωστός- : Αφού δεν είχα βάλει ποτέ λίπασμα διάβασα πόσο από το καθένα πρέπει να μπει στο ενυδρείο μου(λίτρα) ανά μήνα και το χώρισα σε ημερήσιες δόσεις. Αυτό το προσθέτω καθημερινά μαζί με νιτρικά. Φωτισμός. Εδώ και 15 μέρες έχω βάλει τις 2 ακόμα λάμπες σταθερά για 2 ώρες CO2 Αύξηση σε 1B/1.5 sec Αλλαγή νερού κάθε 5 ημέρες Μετρήσεις ΝΗ3=0 ΝΟ2=0 ΝΟ3=>5 ΚΗ=5 PH<7 Αλλαγές γενικά στο ενυδρείο : Εβγαλα τα 15 Black neon tetra Έκανα την θεραπεία με Ερυθρομυκίνη για bga με θετικό αποτέλεσμα. Ερωτήσεις: - Ο τρόπος λίπανσης είναι σωστός ; - Τι άλλο πρέπει να προσθέτω ; Περιμένω σχόλια ![]()
__________________
"The answers to all questions are to be found in nature."
Takashi Amano |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|