|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μμο θαλάσσης θα αγοράσεις στην Εύβοια?
![]() Πήγαινε σε μια καθαρή παραλία και μάζεψε. Μ' ένα καλό πλύσιμο (και άνθρακα -αν θέλεις για ασφάλεια-για λίγες μέρες στο φίλτρο) και είσαι οκ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μου ειπαν οτι εχουν και αμμο απο νταμαρι αλλα απο οτι ειδα,εχει πολυ ασβεστολιθο μεσα. Ειπαμε για σκληρο νερο αλλα νομιζω θα ξεφυγει με κατι τετοιο. Για μαρμαροσκονη δεν το συζητω,ειναι σαν σκονη...το εχει κανει κανεις? Θα βαλω ανθρακα σε ενα εσωτερικο φιλτρο που εχω να δουλεψει λιγες μερες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() μη κάνεις πειράματα με μαρμαρόσκονη κλπ άστα για τους γλύπτες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι οτι δεν "κοβει" το δικο μου ματι...χαχαχαχαχα Αμμο θαλασσης θα παω να παρω.Την ειχα δοκιμασει και στο παρελθον.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια αγορασα αμμο αλλα ποταμισια,μου ειπαν οτι εχεουν ελειψη εδω και ενα μηνα,
Στελνω μια φωτο να μου πειτε για την κοκκομετρια,ειναι οκ?ή θελει πιο ψιλη?
|
||||
|
||||
![]()
Καλή είναι! Καλό ξέπλυμα με πολλά χέρια και είσαι οκ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εστεισα το ενυδρειο μπηκε και η αμμος και το νερο αλλα "γκαντεμια" χανουν και τα δυο φιλτρα νερο.
Δεν μπορω να καταλαβω...και τα 2 ??? Δακρυζουν απο την ενωση με τον καδο. Ψαχνω τωρα για καινουριο εχετε να προτεινετε κατι?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|