|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κρατησει δισκους σε διαφορα ενυδρεια από 100 λιτρα μέχρι 850 λιτρα νερό ...
Στα λιγα λιτρα εφτησα αιμα να τα κρατησω λιγα εννοω 220 λιτρα . Συνηθως κραταω σε τετοια λιτρα ψαρια μικρά που θελω να τα μεγαλώσω μέχρι να φτασουν 8-10 cm και μιλαμε για 10-12 ψαρια με καθημερινες αλλαγες .. Ολα γινονται και όλα δεν γινονται με τους δισκους ή δικιά μου μικρή εμπειρία είναι ότι αν δεν κανεις καποια πραγματα όσο τυχερός και να είσαι καποια στιγμή θα σου τουμπαρουν τα ψάρια και ξέρεις πότε τουμπαρουν όταν πιστευεις ότι όλα πανε καλά και ότι ξερεις εσύ τι κάνεις και όλοι αλλοι λένε μακακιες ( την εχω παθει με διαφορους πειραματισμούς προσωπικά). Εχω εξολοθρεύση αρκετα ψάρια σε πειραματισμούς με φάρμακα .... και φυσικά δεν εχω μεγαλωσει σωστά δισκους με το σκεπτικό των πειραματισμών τύπου ... Δεν θελουν αλλαγες πολλές , βαλε τους με φυτά, κρατα θερμοκρασία στους 27 δεν τρεχει μία , κτλ κτλ ... Για μένα άκου τι σου λένε θα γλιτωσεις από αρκετό κόπο και χρήμα ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διατηρηση σκληροτητων χωρις ανεπιθυμητα παραπροϊοντα | maneni | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-04-14 18:02 |
Αναπαραγωγη και διατηρηση caridina babaulti sp.blue | platy | Γαρίδες του γένους Caridina | 1 | 26-05-11 22:23 |
ΤΑΙΣΜΑ ΔΙΣΚΩΝ | Κόφινας | Δίσκοι | 5 | 10-11-07 19:36 |
διατηρηση ενυδρείου | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-11-06 13:11 |
Διατηρηση ζωντανου Βιολ. φιλτρου | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:44 |