|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στο 25 λιτρο ενυδρειο ειχα 2 φιλτρα με τα 2 χρυσοψαρα και με τα 2 σαλιγκαρια. Στο καινουριο ενυδρειο εχω τ ενσωματωμενο φιλτρο και εβαλα κ το ενα απο τα 2 παλια φιλτρα οπως μου ειπες και το αλλο το εχω στο 25 λιτρο ενυδρειο που ειναι τα μηλοσαλιγκαρα.
Μπορειτε να μου στειλετε μια μαρκα απο υγρα τεστ που πρεπει να αγορασω; να ξερω τι πρεπει να παρω Αν εχω καταλαβει καλα, κανω μετρησεις στο νερο και αναλογως πραττω; Για αποψε που δεν ειναι στρωμενο τ ενυδρειο κ δεν εχω κανει μετρησεις, κανω αλλαγη νερου; Τα φιλτρα κ τν ανθρακα του ενυδρειου καθε ποτε τα αλλάζω; Το νερο στο ενυδρειο με μηλοσαλιγκαρα καθε ποτε το αλλαζω; Μετακομιζω μεση με τελη δεκεμβριου Ευχαριστω πολυ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποστολή γαρίδων | balog | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 4 | 10-09-12 09:16 |
Κονγκολέζος κάθεται ακίνητος στον πάτο. | Da Gypsy Fish | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 19 | 27-05-11 10:11 |
κάλυψη τρύπας στον πάτο ενυδρείου | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 05-04-11 20:12 |
Κάθεται κάτω στο έδαφος. | garfield | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 29 | 02-03-07 15:48 |