|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας.
Έχω μερικές απορίες, κ αν γνωρίζετε ν μου πείτε: 1. Μέχρι να βρω λύση με μεγαλύτερο ενυδρείο, μπορώ να τα βάλω προσωρινά και σε μεγάλη λεκάνη; (100 λίτρα) 2. Κάνω αλλαγές νερού κάθε μέρα, αυτό βοηθάει τη κατάσταση; Ή πρέπει να κάνω μόνο μέρα παρά μέρα αλλαγή νερού; 3. Να συνεχίσω να τον ταϊζω; Επίσης, δεν έχω δει τα περιττώματα του τις τελευταίες μέρες. 4. Μήπως αυτό είναι σύμπτωμα συγκεκριμένης ασθένειας, που μας παραπέμπει σε συγκεκριμένη θεραπεία; Καταλαβαίνω πως χρειάζεται πολύ μεγαλύτερο ενυδρείο και φαρμακευτική αγωγή. Φροντίζω για το ενυδρείο μα αυτό το φάρμακο που χρησιμοποίησα ( EshA 2000), δεν φαίνεται να βοήθησε ούτε στο ελάχιστο. 5. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο; Ή να συνεχίσω τη θεραπεία με το ίδιο φάρμακο; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποστολή γαρίδων | balog | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 4 | 10-09-12 09:16 |
Κονγκολέζος κάθεται ακίνητος στον πάτο. | Da Gypsy Fish | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 19 | 27-05-11 10:11 |
κάλυψη τρύπας στον πάτο ενυδρείου | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 05-04-11 20:12 |
Κάθεται κάτω στο έδαφος. | garfield | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 29 | 02-03-07 15:48 |