|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε μενα το λες?? Ποιον αμερικανο? Και ποιον σνομπαρα?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι καλε, σε σενα δεν ειχα στειλει το λινκ απο τον τυπο με το 450ρι που ηταν ολοκληρη ζουγκλα και ειχε 5 μπουκαλια κοκα κολας με ζαχαρη και μαγια παραλληλησμενα? (χμμμ... σε σενα το στειλα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα το θυμομουν. Στειλτο στειλτο. Ακριβως η περιπτωση μου. Πιστευω οτι με το 10λιτρο την ιδια δουλεια θα κανω.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι η μερα μου σημερα να ξεθαβω ποστ δεν μου λετε ρε παιδια εγω στο μικρο που θελω να βαλω CO2 αλλα εχω εσωτερικο φιλτρο πως θα το κανω;;;;να σφινωσω το σωλινακι στις εγκοπες του φιλτρου;;;
Και στο εξωτερικο φιλτρο οταν λετε στην εισοδο του πως;;;; που ακριβως;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεις οτι δεν χωραει να περάσει ή ότι κλείνει, "φάε" λίγο τις γρίλιες σε εκείνο το σημείο με ένα μαχαιράκι, με προσοχή όμως να μην διαλύσεις το φίλτρο Εναλλακτικα, μπορείς να συνδέσεις το σωληνάκι απευθείας με την έξοδο του φίλτρου, αλλά έτσι δεν θα έχεις καλή διάχυση Για τα εξωτερικά φίλτρα....ας απαντήσει άλλος ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ οι γριλιες ειναι αυτες οι μικρες εγκοπες που εχουν κατω τα φιλτρα για να ρουφανε το νερο;;;
αν ειναι αυτες τις εχω ψιλο κλιστες με σφουγγαρι θα εχω προβλημα;;; Για το εσωτερικο με νοιαζει τωρα αυτο με καιει ποιο πολυ το μεγαλο δεν το εχω πολυ φυτεμενο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν σε επηρεάζει το σφουγγάρι, αρκεί όταν θα περάσει το σωληνάκι να προσέξεις να μην κλείσει Πχ το δικό μου είχε αρκετό πάχος, χωρούσε οριακά να περάσει αλλά τελικά διαπίστωσα πως ακουμπούσε η μία πλευρά στην άλλη, οπότε πρακτικά ήταν κλειστό και δεν άφηνε το CO2 να περάσει Ε εκεί κάνεις πατέντα. Είτε με μαχαιράκι να ανοίξεις λίγο τις γρίλιες, είτε απευθείας τον σωλήνα στην έξοδο του φίλτρου
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
project ζευγαρωμα. | Singha | Αναπαραγωγή | 158 | 04-08-11 11:41 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |