|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
την εχω παθει και ξερω χεχε.. ![]() προταση μου, παρε 2 driver για μονοβατα, ειναι υπρβολικα φθηνοι και υποστιριζει ο καθενας εως και 20 μονοβατα λεντ και κρατα αυτον που εχεις για τους ανεμηστηρες σοθ και οτι αλλο 12βολτο εχεις να τροφοδοτησεις πχ αντι να παρις μπλε μονοβατα παρε ενα μηκος ταινια λεντ 12βολτη για μοον λαιτ ή μπορεις να βαλεις 2 σποτακια 12βολτα λεντ gu-10 για φωτισμο του ντουλαπιου.. τα φυτα δεν χρειαζονται συμπληρωση στο μπλε, τα λεντ απο μονατους φαινονται λευκα αλλα το 60-70% της ακτινοβολιας τους ειναι στο μπλε κοματι του φασματος αν θες να βαλεις αυτον αποκλιστικα πες μου να σουη υπολογισω αντιστασεις και γραμμες αλλα να ξερεις οτι δεν ειναι αποδοτικο.. για καθε 3-5 βατ λεντ καις 1-2βατ μεσα στην αντισταση(περιπου, ειμαι στην δουλεια και δεν προλαβαινω να σου τα βγαλω τωρα).. Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.co.uk/itm/85V-265V-W...d90733d&_uhb=1 ή αυτός στα 40??? http://www.ebay.co.uk/itm/Constant-C...bc804c7&_uhb=1 ή δύο τέτοιους??? http://www.ebay.co.uk/itm/LED-Driver...97bd3e7&_uhb=1 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Με τον δεύτερο, θα τα συνδέσω όλα σε σειρά. Αυτή είναι η φώτο αυτού που έχω. Τι είναι γιατρέ??? θα ζήσει??? ![]() Αριστερά, μπαίνει 220βολτ, από δεξιά βγαίνει 12βολτ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχ
![]() ![]() ![]() ![]() Και δεν περνει μετατροπή.. δεν κάνει ο 50αρης..
|
|||
|
|||
![]()
ok, άρα είναι μετασχηματιστής απλός και όχι driver, έτσι??? Γιατί τον διαφημίζει έτσι ο βλάκας??? Anyway, θα δω τι θα κάνω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |