|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οκ τωρα καταλαβα τι ενοεις! θα κανω αλλαγες στο νερο και θα βαζω το αντιχλωριο στο φρεσκο! σε ευχαριστω παρα πολυ! θα παω να παρω τεστ απο το πετ να ξανακανω τωρα που εχω και τα γκαπυ μεσα!
διαβασα κι αυτα που μου εστειλεσ! εχουν πολλα μυστικα τελικα θα προσπαθισω να κανω οσα περισοτερα μπορω. παντως αν αυτο λεει κατι το νερο λαμπει! και μηδεν αλγη! μαλλον λογω του πλατυστομου! το φιλτρο μου ομως εχω καταλαβει οτι του πεφτει μικρο γτ θελει καθαρισμο καθε τρεισ με τεσσερεισ μερες. φανταζομαι οτι δεν ειναι λογικο αυτο! τι θα μου προτεινες να παρω αν θεωρεις οτι θελει αλλαγη. και τι βιολογικο? ειμαι ασχετος με αυτα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιατρειο για ψαρια στην αθηνα | ino | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 15-01-12 19:30 |
Αυλη | shadow | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 55 | 13-06-10 12:32 |
Φυτεμενο στην αυλη | gta__156 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 18-03-10 16:49 |
ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ? (ψαρια στην επιφανεια) | moudi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 31-07-08 09:49 |
Πυθαρι-ενυδρειο | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 13-11-07 08:39 |