|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα καλο ειναι οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα.
Αλλα αφου 60λιτρο μπορεις,60λιτρο να παρεις.Γιατι να το παρατησεις? Μια χαρα σουπερ ενυδρειο μπορεις να φτιαξεις με λιγη προσοχη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες επιλογές με έτοιμα ενυδρεία;
Τι εταιρείες να ψάξω; Είδα ένα Juwel Coral 60 και ένα Hagen Elite 60 Εννοώ να έχει όλα τα απαραίτητα για το πρώτο στήσιμο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν κοιτας για τετραγωνο να κερδισεις σε λιτρα;
αντι για 60Χ30Χ30 δες για 60Χ60Χ60 κυβο |
|
|||
|
|||
![]()
Μονο μηκος εχω 60, θα το βαλω σε επιπλο. Η επιφανεια του ειναι 70×40 και απο οτι ειδα δεν υπαρχει με τετοιες διαστασεις και δεν θελω να μου το κανει τζαμας...
Οποτε παιδια οσον αφορα τις διαστασεις μονο 60 λιτρο με παιρνει.. Παμε τωρα να δουμε ποιο να παρω; γιατι δεν θελω να ξεφυγω σε τιμη. |
|
||||
|
||||
![]()
αν το juwel εχει εσωτερικο φιλτρο να προτιμησεις το hagen
|
|
|||
|
|||
![]()
εκτος απο αυτα τα δυο, ξερει κανεις αν υπαρχει κατι αλλο;
Ευχαριστω για ολες τις συμβουλες, μεχρι τωρα! ------------------------- Τι λέτε για αυτό; ![]() Ενυδρείο Korall 60 - Διαστάσεις: 60x30x30‚ Χωρητικότητα: 54 lit‚ Χρώμα: Μαύρο. Περιέχει κυκλοφορητή Bioflow 280‚ θερμοστάτη 50W‚ φίλτρο με σφουγγάρι και 1 λάμπα PL 15W = 84.90 ¤ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thodorisg : 28-10-12 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτο Ενυδρείο - Νέος | Δημήτρης Ιωαν. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-01-10 16:33 |
Νέος με Νέο Ενυδρείο... 2η Προσπάθεια!!! | jimz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 16-11-09 15:18 |
Νέος στο Hobby με νέο Ενυδρείο! | Kostis-Salonika | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 03-08-09 00:08 |
Νέος κάτοικος στο ενυδρείο | Melissan8h | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-09-08 15:45 |