|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο λιγο,αφου ριξεις θα δεις την αλγη να ασπριζει και φυσαλιδες πανω της.Τα ειδες αυτα;
|
|||
|
|||
![]()
oxi.και ειχα κλειστο τον κυκλοφορητη
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε μαλλον κατι δεν εκανες καλα.Σε εμενα οταν το ειχα κανει το εβλεπα αμεσως(ειδικα πανω στο ξυλο που ειχα αρκετη,το τρυπαγα με την συριγγα).Προσπαθησε πιο στοχευμενα αυτη την φορα(πανω σε φυτα ειναι δυσκολο,καλυτερα βγαλε τα φυλλα που εχουν αλγη).Παντως μην αγχωνεσαι,σε φιλο που εριχνε με το μπουκαλι μεσα στο ενυδρειο(και οχι με συριγγα),του εξαφανιστηκε και αυτου η αλγη.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συγνώμη που επεμβαινω απλά θα ήθελα να πω και να ρωτήσω ταυτόχρονα οτι και εγώ έχω αυτήν την άλγη πάνω στις πέτρες μου και εξαπλώνεται στα φυτά. Και βγάζω τα φύλλα και ξανά βγαίνουν με άλγη. Κάνω κάτι λάθος εγώ η έτσι είναι? ![]() Για να μην κάνει το ίδιο λάθος και ο φιλος. Ευχαριστώ και συγνώμη πάλι αν επεμβαινω. |
|
||||
|
||||
![]()
Eσυ το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι εφοσον οι πετρες μπορουν να βγουν,να τις βγαλεις,να τις καθαρισεις,να τις βρασεις μετα και στο τελος να τις ξαναβαλεις μεσα.Αν δεν βγαινουν,οξυζενε.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Χιχι |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις πετρες ομως θα παει και στα φυτα η αλγη(και αντιστροφα).
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-03-10 00:11 |
αλγη?? | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 04-03-10 19:52 |
Η ΑΛΓΗ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ??? | stefanos1978 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-03-09 21:41 |
Αλγη | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 30-05-07 16:04 |
Αλγη | manolo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 01-05-07 23:39 |