|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειμαι πολυ περιεργος ΑΑΑΝ τελικα μεταφερθει η ημερομηνια "για να βολευει τα μελη του α4φ"...ποσα θα εμφανιστουν. Επισης το θεωρω τραγικο να συγκρινετε μια κοινη συναντηση ενος φορουμ με αυτο. Ας μην πατε στη συναντηση σας μια φορα. Δεν θα καταστραφει ο κοσμος. Ειμαι σε 5 φορουμ ενεργο μελος, τοσο βαση σε μια κοινη (και ειναι τακτικη ακομα χειροτερα) συναντηση δεν εχω ξαναδει. Στην τελικη "μεταφερετε" την στο λασκαλα και καθιστε διπλα τραπεζι και οποιος θελει συμμετεχει. Οποιος δεν θελει....
![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου . | ΣΤΑΜΑΤΗΣ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 80 | 18-03-13 13:18 |
Ανοιχτή συζήτηση για το θέμα των αδέσποτων | maria1983 | ¶λλα ζώα | 0 | 19-10-11 08:31 |
Που θα βρω Eliwell στην Θεσσαλονικη? | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 05-06-08 12:36 |
Φυτα Στην Θεσσαλονικη | SLK200 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 13-01-06 10:35 |