|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Zipo Ψευδεσε ,,,,γιατι δεν εχετε αναφερη καθολου το δικο μου ονομα???
Μηπως σας χαλαει το νικναιμ μου?? Γιατι δεν σας αρεσει που κανω εγω αυτην την προσπάθεια. Γιατι δεν απαντουσες στα ΠΜ που σου εστηλα για το συλλογο? Δεν μοντ στο α4φ? Εδω γραψανε καποια παιδια και δηλωσανε σημμετοχη,αυτους ολους τους κρεματε. Ξαφνηκα γραψανε ατομα απο το δικο σας φορουμ εδω που ειχαν να γραψουν χρονια. Τα μελη που δηλωσανε εδω σημμετοχη δεν ειχαν δήλωση σε αλλο φορουμ εκτος απο εμενα. Και γιατι απευθύνεσαι στο Χρηστό, ο Χρηστος ειναι μελος που γραφη την αποψη του. Εγω αναλαβα εδω να κανω την συναντησει. Εσεις απο το αλλο φορουμ τα χαλασατε ολα πως μιλας εσυ για συμφιλίωση ,,,,,δεν θελω να γραψω αλλα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου . | ΣΤΑΜΑΤΗΣ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 80 | 18-03-13 13:18 |
Ανοιχτή συζήτηση για το θέμα των αδέσποτων | maria1983 | ¶λλα ζώα | 0 | 19-10-11 08:31 |
Που θα βρω Eliwell στην Θεσσαλονικη? | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 05-06-08 12:36 |
Φυτα Στην Θεσσαλονικη | SLK200 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 13-01-06 10:35 |