|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το τεστ με το ακουαφορτε δεν δειχνει παντα σωστα.αν αφρισει ειναι δειγμα οτι περιεχει ασβεστολιθο.αν δεν αφρισει δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν εχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω γιατι δεν τοχω διαβασει πουθενα....μου μαμηθηκε η ψυχολογια παλι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν απαντα ακριβως στην ερωτηση σου,κατι ενδιαφερον για την ιδιοτητα του βασαλτη να αντιδρα με co2 και να το παγιδευει μετατρεποντας το σε ασβεστολιθικο πετρωμα.επομενος,αποτι καταλαβαινω ειναι δυνατο ο βασαλτης να περιεχει ανθρακικο ασβεστιο...τωρα ο ρυθμος αντιδρασης του με το νερο κλπ,προφανως θα διαφερει αναλογα...
http://www.popularmechanics.com/scie...eering/4341864 http://igutek.scripts.mit.edu/terrascope/?page=Basalt |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω αρχισει να ξενερωνω. Μολις ειδα ενα τοπικ με ονομα "ενα ευκολο φυτεμενο" του μελους olga. Εκτος του οτι επαθα την πλακα μου ειναι ακριβως οπως τοθελα, ειδα σκληροτητα 17. Και στις σερρες παραεχουμε σκληρο νερο. Μονο του εχει gh 19-20 χτες μετρησα. Το προβλημα ειναι οτι εχω νιτρικα στη βρυση αλλα αυτο διορθωνεται. Εχω αρχισει να σκεφτομαι τουλαχιστον να παρατησω τον αγωνα για μαλακο νερο και τα αντιστοιχα ψαρια οσο και αν μαρεσουν. Δεν με βοηθαει τιποτα. Και αν εκανα μλκια με τον βασαλτη δεν βοηθιεμαι ουτε απο εκει.
|
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου μην ξενερώσεις... τι να πουν και αλλοι και αλλοι που ξεκίνησαν "τυφλοι" και στην πορεία όταν βρήκαν το φως τους το κόστος για σωστό αποτέλεσμα ήταν πολύ επίπονο.
Εσύ έχεις το αβαντάζ ότι τα ανακαλύπτεις από την αρχή χωρίς καν ψάρια. εφόσον έχεις θέληση θα τη βρεις την άκρη για ότι και να αποφασίσεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ουφ... Θα ψαξω να βρω τι αλλο μαρεσει. Φτου κ απτην αρχη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις αντι για αμαζονιο να δοκιμασεις ασια σε σκληρο νερο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπερβολικη υγρασια...λυσεις?? | Πάνος | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 23-10-10 12:35 |
Αλατα;Βρωμια;Πως φευγει; | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 30-06-10 16:12 |
υπερβολικη ροη | panosthess76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 29-03-09 22:15 |
Βρωμια στην επιφανεια του νερου! | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-03-04 20:29 |