|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω χάσει το βιβλιαράκι με τις οδηγείες , υπάρχει κανείς να μου πεί πoιές είναι οι αναλογίες γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ για να θυμάμαι
|
|
|||
|
|||
![]()
Για το ασβέστιο :5 ml νερού,ρίχνεις 6 σταγόνες από το αντιδραστήριο 1 ,ανακατεύεις (μην ψαρώσεις αν θολώσει
![]() ![]() ![]() Για το μαγνήσιο:5ml νερού,5 σταγόνες από αντιδρ.1,μια -μια τις σταγόνες από το αντιδρ.2 μέχρι να γίνει πράσινο.Πολλ/σιάζεις τις σταγόνες με 100 και έχεις το άθροισμα των Mg και Ca.Αφαιρείς μετα το ασβέστιο που βρήκες πρίν για να βρείς το μαγνήσιο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΤΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ισοπεδομένη μου άρεσε ναι το ξέρω , είμαι χασοgoalης ,έχασα και αυτό ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ε???
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεμίζεις το γυάλινο σωλήνα μέχρι τα 20ml και κατόπιν ρίχνεις 6 σταγόνες από το αντιδραστήριο 1 και μετά ρίχνεις όσο πάρει η εγκοπή από το ειδικό φτυαράκι, από το αντιδραστήριο 2. Κλείνεις το καπάκι και κουνάς δυνατά για 15 δευτερόλεπτα. Κατόπιν ανοίγεις και ρίχνεις 6 σταγόνες από το αντιδραστήριο 3. Ξανακλείνεις, κουνάς δυνατά για 15 δευτερόλεπτα, ανοίγεις και περιμένεις 5 λεπτά. Συγκρίνεις με το χρωματολόγιο. Αν το έχεις χάσει πες μου για να ανεβάσω μια ψηφιακή φωτογραφία του χρωματολογίου.
Αν στην πρώτη μέτρηση βγεις εκτός (πανω από 40), γεμίζεις τον γυάλινο σωλήνα με 10ml νερό του ενυδρείου και 10ml απεσταγμένο νερό και ξανασυγκρίνεις.
|
|||
|
|||
![]()
Ξέχασα να πώ ευχαριστώ , ΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Αν και τελικά τι το έκανα τι δε το κανα ....... Απλα , είναι τα χειρότερα τέστ , Πήρα της jbl μπας και δω χαίρι αλλα μπααααα........ 5μλγ με τελευταία αλλαγή απο το φθινόπωρο ????? ρε λές ?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|