|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε μήπως να κανονίσουμε , πριν την κυριακή να πάμε να ρίξουμε κανένα στεριανό παραγάδι , μήπως πιάσουμε κανένα σαργό να ταΐσουμε το ρουσάκη !!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε τι το πέρασες το Ρουσάκη?
στη καθισιά του αυτός θέλει 2 κιλά άγριους δίσκους τι να του κάνει ο σαργός ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν το κανονίσουμε, πανί έχω έτοιμο και παίζει να βρω και παραγάδι
άσε που φτιάχνω ένα δόλωμα με τις ληγμένες τροφές που φυσάει 2 κιλά θα είναι ο μικρότερος που θα πιάσουμε !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαργο θες να με ταισεις να γκοσω για να μην φαω δισκο ! μπρε... το δαγκανιδι δεν το γλυτωνουν ! Βεβαια ειμαι σε διαιτα και δισκοι εκτροφης θα μου πεσουν κομματι ....λυπαροι !
|
||||
|
||||
![]()
όσο το ακούω τόσο ποιο ελκυστική μου ακούγετε η ιδέα των δίσκων...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην ακούς τίποτα !! ο ρουσάκη είναι το καλύτερο κοπέλι !! τα αγαπάει τα ψαράκια μας !!!
θέλω να έρθει να μου πει πως έχει πετύχει να έχει στα oscar του ακριβώς τις συνθήκες του ποταμού rio orinoko |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναι , ειναι μια προσομοιωση πληρης του ποταμου Ορινοκο , οπως ακριβως την θυμουνται τα ψαρια ! χεχεχεχεχε !
Ειδικα αυτο το μπλε φοντο ειναι ΜUST στο Ριο Ορινοκο ! Χωρις μπλε δεν πας πουθενα !
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|