|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ενδεχομενος το νερο σας να ειναι εξαιρετικο αλλα και το αντιθετο! Γι'αυτο λεμε παντα οτι σε περιπτωσεις οπου το νερο που θα δουλεψουμε ειναι απο γεωτρησεις θα πρεπει πρωτα να το τσεκαρουμε! Φιλτρα υπαρχουν! Αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θες να μαθεις τις τιμες!!! Υπαρχουν φιλτρα αποσιδηρωσης που χρησιμοποιουνται για την αφαιρεση βαρεων μεταλλων. Και επειδη μαλλον το δικο μου θεμα διαβασες, τοτε οταν εγινε το κακο στη λιμνη μου εψαχνα να βρω φιλτρα γι'αυτην την δουλεια αλλα οταν ειδα τις τιμες εβαλα οπισθεν.... Ετσι πηγα στην φαινομενικα καλυτερη λυση που ηταν το νερο δικτυου. Χαλκος Καδμιο Υδραργυρος Αρσενιο Και αρκετα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα..... ηταν μερικα που βρεθηκαν μετα απο αναλυση του νερου με επιπεδα πολυ πανω απο τα ορια. Οσον αφορα τις καλαμιες, σχεδον σε ολα τα φραγματα εδω στην Κυπρο ειναι γεματα με κυπρινους και φορτωμενα με καλαμιες ![]() ![]() Κανουν εξαιρετικη δουλεια αλλα σχετικα με το αν δεσμευει τοξικες ουσιες και μαλιστα στο ποσοστο που αναφερεις....δεν γνωριζω αλλα μπορουμε να μαθουμε ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάχος του γυαλιού για σπιτικές δεξαμενές | panos1gr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 12-01-12 21:39 |