|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ραντεβου στον Μανθο βολευει?Κατα τι ωρα λες?
|
||||
|
||||
![]()
17.30 στον Μανθο
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στειλτε ολοι σε ολους με προσωπικο μηνυμα τα κινητα σας...
Ας το κανουμε ευκολο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
την καλημερα στο φανταστικο τιμ
![]() τελικα σημερα πεντε κ μιση? |
|
||||
|
||||
![]()
Kατα τις 5.30 ειναι καλα...
Κινητα στειλτε βρε,μην χαθουμε και ψαχνομαστε...
|
||||
|
||||
![]()
αν εχει κανείς 5-6 πλατανόφυλλα να μου φέρει θα ειμαι ευγνόμων...!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Catappa σου κάνουν?
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποιος εχει κανενα κλαδεματακι καλοδεχουμενο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εξω πιτσιλαει τι κανομε?Ερωτω?
|
||||
|
||||
![]()
εδω σε μένα δεν ρίχνει τίποτα ακομα....!!!!ο καιρός δίνει συννεφια απο τις 5 και μετα παντως !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εδώ στο Ίλιον δεν ρίχνει τίποτα .Λίγη συννεφιά έχει .
|
||||
|
||||
![]()
παιδια..σε ποιο σημείο του πάρκου θα συναντηθούμε???/ μην ψαχνόμαστε???????
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο καφε ρε Τασουλη
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον ειμαστε ολοι μεσα?
Εχει κανεις προβλημα με μεταφορικο τιποτα? Γιωργο βρηκες μεσο?Αν οχι περναω... Ακουω κοριτσια....
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειμαι ετοιμος..κατα τις 5 θα ξεκινησω.θα εχω μια τσάντα πλάτης (platys )χαχαχα με μερικες πετρες μεσα...θα τα πουμε εκει
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον θα τα πουμε εκει,οποιος θελει κατι να με παρει στο κινητο γιατι φευγω απο το γραφειο τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά κάτι μου έτυχε και δεν θα μπορέσω να έρθω σήμερα .
|
||||
|
||||
![]()
Εχει βγαλει ηλιο τωρα,μια χαρα ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
τα καταππα μην ξεχάσεις...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το λεπον...
Σε συνεχεια της καφεδοκουβεντας κοιταξα και βρηκα τα εξης: Gastromyzon ctenocephalus - Πετ σιτυ Γλυφαδα Beaufortia leveretti - Πετ σιτυ Τατοιου και στην Κυμης Πεστε ποιος μπορει να παει απο εκει να δει...Τηλεφωνο πρωτα μηπως εχουν εξαντληθει.
|
||||
|
||||
![]()
εγω ανακεφαλαιώνω και λέω οτι διαθέτω πέτρες (οπως οι γκρι που ειδατε σήμερα οσοι ηρθατε) οσες χρειαστουμε...αρχίζω και το ψάξιμο για το βορνεο και βλεπουμε...ωρaia ta sucker παντως..!!
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα και τα δυο ειναι πολυυ μακρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα παιδιά και δεν έχω δικό μου μέσο...
|
|
||||
|
||||
![]()
τηλέφωνο παιδιά μην κωλύεστε....και αν τύχει και υπάρχουν.ολο και καπως θα τα παρουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Οποιος μπορει ας παρει ενα τηλ τα συγκεκριμενα καταστηματα να ρωτησει αν υαρχει στοκ ή αν αναμενει στην επομενη εισαγωγη,επισης ρωτηστε ποτε ακριβως θα παραλαβουν ψαρηδες μεσα στο μηνα?
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω πάντως πως το κατάστημα της Γλυφάδας θα έχει καινούρια παραλαβή με ψάρια την Τετάρτη.Πέρασα σήμερα από εκεί, αν το ήξερα θα σας έλεγα.Πάντως για να πω την αλήθεια δεν είδα τέτοια ψαράκια αλλά μπορεί και να μου διέφυγε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστουμε Αννα,θα σε ορισουμε υπευθυνη νοτιοανατολικης Αττικης!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όπως μπορώ να βοηθήσω.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |