|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή φάση φαίνεται,μόλις πάρω το ενυδρείο θα το σκεφτω,thanks
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@Butterfly
Είναι με τις ώρες του...αλλές φορές βγαίνει και κάθεται συνολικά κανά εξάωρο και άλλες που μπαινοβγαίνει κλείνοντας το πολύ 3 ώρες την ημέρα. Απλά πρέπει να προσέξεις αν φτιάξεις ράμπα, να μην είναι πολύ απότομη. |
|
|||
|
|||
![]()
Έγινε η αρχή,τώρα πρέπει να βρώ μια ακτή απο το ίντερνετ για να μπορει να βγαίνει έυκολα. Οι διαστάσεις απ'αυτό είναι 60x30x30. Πήρα προς το παρών ένα κινέζικο εσωτερικό φίλτρο Dolphin F-1200 (μόνο αυτό έχουν στη Λαμία)
Μου είπε θερμοστάτη να βάλω αργότερα αλλά δε βλέπω τη θερμοκρασία να πηγαίνει στο 25 με τίποτα,άρα θα πάρω τώρα. Επίσης πήρα βιταμίνες beaphar Turtle vit που μου είπε είναι καλές για τα μάτια και το καβούκι. Για αρχή έβαλα αυτή τη γλάστρα αντι για ακτή αφού την καθάριζα όλο το μεσημέρι. Θα ήθελα τη γνώμη σας για κατι που πρέπει να κάνω ή κάποιο λάθος. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά είσαι για αρχή, αλλά πρέπει να πάρεις και την ειδική λάμπα (αν δεν είναι ήδη αυτή μέσα στο φωτιστικό που έχεις βάλει). Πάρε και το θερμοστάτη να κρατάς σωστή θερμοκρασία στο νερό.
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις πρόβλημα να βρεις κάποια πραγματάκια (π.χ θερμοστάτη ,φίλτρο ,λάμπες) μπορείς να πας και στην λύση της online αγοράς. Εγώ προμηθεύτηκα τα πάντα από μαγαζί εκτός Πατρών. Γενικώς δεν είμαι πολύ της άποψης ''πάρε κάτι τώρα και αργότερα βλέπουμε''. Βέβαια εξαρτάται από την οικονομική δυνατότητα πάντα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρετε κάποιο καλό Online;γιατι λίγο που έψαξα δεν βρήκα ακτές για ενυδρεία χελώνας,μόνο amazon και ebay.Θερμοστάτη βρίσκω ευκολα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο το εκανες!! Μπραβο!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μωρό χελωνάκι...λίγη βοήθεια... | mitsaki | Άλλα ζώα | 14 | 10-06-11 00:03 |
Το χελωνάκι μου..κλείνει το μάτι! | water_turtle_lover | Άλλα ζώα | 10 | 23-02-11 08:46 |
Help!Χανω το χελωνάκι μου | ntoris | Άλλα ζώα | 14 | 05-02-11 20:31 |
Ελληνικό χελωνάκι στο Κέιμπριτζ!! Βοήθεια! | polyvios2004 | Άλλα ζώα | 9 | 06-12-10 18:10 |
Άλατα σε χελωνάκι... | John T | Άλλα ζώα | 8 | 25-01-07 00:07 |