|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω τωρα εκανα την μετακομιση μου, πηρα ενα ενυδρειο 1,50x50x60 οχι 2μετρο, τοβαλα σε ενα πολυμορφικο (skoda roomster) απο θεσσαλονικη σερρες, ολα καλα, μετα με αλλο ενα ατομο τοβγαλα το πηγαμε μεχρι το ασανσερ, το σηκωσαμε καθυψος, το βαλαμε μεσα, χωραει ανετα, λογικα και το διμετρο (εγω ειμαι 1,94 και εχω περιθωριο μπολικο απτο ταβανι και το ασανσερ ειναι αρκετα παλιο). Μετα το ακουμπησαμε κατι με την μια μερια σε ενα κομματι χαρτονι και το συραμε μεχρι το διαμερισμα. Το επιπλο τοχα λυσει οποτε οπως ενα κλασικο επιπλο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή και στήσιμο 2μετρου Orinoco river tank... | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 461 | 12-09-16 09:51 |
Βοηθεια με Νιτρικα - Μετακομιση ενυδρειου | PCycho | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 27-07-12 12:11 |
Επιλογή Εξοπλισμού 2Μετρου Αφρικανοενυδρειου | xrele24 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 14-07-12 20:29 |
μετακομιση ενυδρειου | dim orestiada | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-02-10 21:19 |
μετακομιση(μεταφορα ενυδρειου) | capetanakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-04-07 14:55 |