|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω να δω διαφορα στην αναπτυξη των φυτων μου!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι σιγουρο πως θα δεις και πολυ συντομα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πηρα κ ενα συστημα co2 το tetra optimat co2 αλλα δεν δουλευει πολυ καλα με αυτη την μεβρανη που εχει.κ σκεφτομαι τελικα να μην το βαλω καθολου κ να συνεχισω με το seachem excel σαν υποκαταστατο.ασε που ο διαχυτης του ειναι μεγαλος κ ασχημος κ δεν φενεται ωραια..απο φυτα εχω 2 cryptocoryne nevillii,2 αλλες cryptocoryne,echinodorus tenellus,2 echinodorus,java moss,anunia,anubia nana,vallisneria,2 bacopa caroliniana.
edit:excel ειναι καλο να ριχνω λιγο πριν αναψω τα φωτα η μετα? |
|
||||
|
||||
![]()
2 νεες φωτο με τις καινουριες λαμπες κ τους ανακλαστηρες!!επισης εγινε καποια αλλαγη στο πισω μερος.οι cabombes βγηκανε κ μπηκε ενας ακομα echinodorus κ 2 bacopa caroliniana!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου ...2-3 παρατηρήσεις απο μενα...πρόσεχε τους εχινόδωρους γιατί αν ειναι το είδος που κατάλαβα..θα εχεις σύντομα πρόβλημα....,το ξύλο που ειναι κάτω δεξια θα το προτιμόυσα όρθιο μπροστα απο τις στιβαγμένες πέτρες,τα φυτά πίσω πίσω τα ψιλα,κλάδεψε τα λίγο και συγκέντρωσε τα σε μια γωνια ειναι πολυ χυμα ετσι ...και τέλος..βάλε μαυρο χαρτονάκι για φόντο..θα δειξει πολυυυυ καλυτερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
το μεγεθος τους οταν αρχίσουν να μεγαλώνουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου καλη δουλεια εχεις κανει
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ολους για τα καλα τους λογια!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!!καλα ημαστε?ειπα να ανεβασω ενα νεο βιντεο με καποιες αλλαγες που εκανα!!!Έβγαλα τον ένα εχινοδορο από αριστερά και έβαλα κάποια άλλα φυτακια που πήρα. Χθες τα έβαλα. Τώρα δεξιά πίσω τα κούρεψα λίγο και μπροστά στην πέτρα κάτω στο χαλίκι έβαλα Moss. Επίσης έκανα και μια αλλαγή στο μεσαίο ξύλο. Έβαλα κάποιο άλλο που είχα πιο χαμηλό και μπροστά έβαλα tunnelus.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=_7qhJ_77raA
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο και τα ψαράκια χαρούμενα χαρούμενα!!! να το χαίρεσαι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |