|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
2 φωτος ακομα με τις cryptocoryne nevillii!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα αγορασα το Glomat 2 μια floraglo 15watt μια aquaglo 15 watt κ εναν ανακλαστηρα pilux.μπορω να πω η διαφορα ειναι τεραστια!!!πισω εβαλα την floraglo κ μπροστα εβαλα την aquaglo.το φως διαχεεται παντου κ με εντονο φωτισμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλη επιλογη, η διαφορα θα φανει στην αναπτυξη βεβαια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω να δω διαφορα στην αναπτυξη των φυτων μου!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι σιγουρο πως θα δεις και πολυ συντομα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πηρα κ ενα συστημα co2 το tetra optimat co2 αλλα δεν δουλευει πολυ καλα με αυτη την μεβρανη που εχει.κ σκεφτομαι τελικα να μην το βαλω καθολου κ να συνεχισω με το seachem excel σαν υποκαταστατο.ασε που ο διαχυτης του ειναι μεγαλος κ ασχημος κ δεν φενεται ωραια..απο φυτα εχω 2 cryptocoryne nevillii,2 αλλες cryptocoryne,echinodorus tenellus,2 echinodorus,java moss,anunia,anubia nana,vallisneria,2 bacopa caroliniana.
edit:excel ειναι καλο να ριχνω λιγο πριν αναψω τα φωτα η μετα? |
|
||||
|
||||
![]()
2 νεες φωτο με τις καινουριες λαμπες κ τους ανακλαστηρες!!επισης εγινε καποια αλλαγη στο πισω μερος.οι cabombes βγηκανε κ μπηκε ενας ακομα echinodorus κ 2 bacopa caroliniana!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου καλη δουλεια εχεις κανει
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ολους για τα καλα τους λογια!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια δουλεια φιλε για πρωτο ενυδρειο. πολυ καλος
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα φιλε μου!!
![]() Καλησπερα!!!μετα και παλι απο μερικες αλλαγες στην δεξια πλευρα του ενυδρειου παραθετω καινουριο βιντεο!! http://www.youtube.com/watch?v=Z9RJYA23wkY
|
||||
|
||||
![]()
φιλε θα σε ξενερωσω αλλα η aquaglo ειναι ακαταλληλη απο την μερα που την εβαλα μου εκοψε το pearling διαβασα και στο site της tropika οτι λαμπες πανω απο 10000k ειναι στο μπλε φασμα και δεν της συνιστα εγω παντως την εβγαλα σημερα και περιμενω να δω αποτελεσματα.
http://www.tropica.com/en/tropica-ab...-aquarium.aspx ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει ομως και την flora glo για τα φυτα
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο , ιδιο εχω και γω αλλα το 98αρι , θα θελα να ειχα το δικο σου ομως
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!σημερα εβαλα σε λειτουργια το tetra optimat co2.το ειχα λιγο καιρο κ σκεφτηκα να το βαλω μηπως δωσουν λιγο παραπανω τα φυτα.τι προτεινεται να κανω?να το αφησω?θα κανει δουλεια?ευχαριστω!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |