|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Moss δεν έχω. Έχω "ανοίξει" δυο marino balls και τις έχω δέσει με πετονιά πάνω σε ξύλο. Το αποτέλεσμα είναι ωραίο (θυμίζει γκαζόν) και από κάτω κυκλοφορούν συνεχώς red cherry και οι λίγες red crystal που έχω Θα προσπαθήσω να βρω επιπλέον 1-2 θηλυκές red crystal...αλλά δυστυχώς τέτοια εποχή στα pet shop δεν κινείται φύλλο!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Ενδεχομένως να είναι χαζή η ερώτηση...αλλά ας πάει το παλιάμπελο, θα την κάνω Θέλω να μετακινήσω το 30λιτρο μου σε άλλο σημείο του πάγκου Θα βγάλω όσο νερό γίνεται, ξύλα κλπ και θα το σηκώσω Υπάρχει ενδεχόμενο να μου μείνει στο χέρι?????? ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά το νερό άδειασε και σηκώστε το δύο άτομα καλύτερα από τον πάτο και δε θα υπάρχει θέμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
Σημερα τελικά απέκτησα νέο ενυδρείο! Πήγαμε να πάρουμε υλικά για στήσιμο ενυδρείου για μονομάχο...πήραμε ότι έπρεπε...και εγώ έφυγα με τον 60λιτρο κύβο της Dennerle! ![]() ![]() ![]() Ο οποίος δείχνει πολύ μεγαλύτερος από 60 λίτρα...και ο οποίος είχε καρφωθεί στο μυαλό το δικό μου και της συζύγου! Οπότε αρχίζει το στήσιμο τις επόμενες μέρες Δύο ερωτήματα 1. Πρόταση για κρεμαστό φίλτρο στα 60 λιτρα? - Έχω το εσωτερικό Resun Magi 380. Το κρατάω ή πάω σε κρεμαστό? Έχω διαβάσει πως το εσωτερικό φίλτρο που έχει ο κύβος της dennerle δεν θεωρείται και τόσο καλό Ειδα το Elite Hush 20 και το Aqua Clear Power Filter 30 Αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν... ![]() 2. Πρόταση για θερμοστάστη στα 60 λιτρα? 75 Watt είναι οκ? Ο Elite Aquarium Heater 100 W ειναι μεγάλος? Οποιος έχει να προτείνει κάτι συγκεκριμένο, θα ήθελα να το ακούσω Ευχαριστώ εκ των προτέρων ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάμε πάντα για τον μονομάχο στο καινούργιο άντε και κανένα ψιλολόι; Αν ναι κρατάς το φίλτρο.
Ο θερμοστάτης εξαρτάται πάντα και από την εξωτερική θερμοκρασία του χώρου στον οποίο θα βρίσκεται το ενυδρείο. Κάπου υπάρχει ο πίνακας που δίνει η Eheim, αλλά μη με ταλαιπωρήσεις να το βρω με το κινητό! Κάτι έξτρα που έχουμε στο μυαλό μας για τους θερμοστάτες είναι να μην παίρνουμε πολύ πιο δυνατούς από το απαραίτητο, ώστε σε περίπτωση που κολλήσουν να έχουμε λίγο χρόνο παραπάνω να το δούμε και να το προφτάσουμε πριν τα βράσει όλα. Εγώ μέχρι τώρα παίρνω λίγο πιο δυνατούς από αυτούς που λένε οι προδιαγραφές.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο 60λιτρο θα μεταφερω γκαπις, red crystal & red cherry και μερικους λαθρεπιβατες Αρα...τι κάνω με το φίλτρο? Παω σε κρεμαστό,κραταω το resun ή αυτό που έχει ο κύβος (απ ότι είδα έχει ΜΟΝΟ σφουγγαρι!)? Η θερμοκρασία ειναι θερμοκρασία σπιτιού. 20-22 το χειμωνα Για το συγκεκριμενο θερμοσταση ισχυουν τα παρακατω: Elite Aquarium Heater‚ 100 W - Για ενυδρεία μέχρι και 100lts‚ 230-390 V, 50 Hz. Αξιόπιστος θερμοστάτης ενυδρείων με ευδιάκριτη θερμοκρασία, ένδειξη ON/OFF. Αδιάβροχος, κεραμικός πυρήνας θερμοστάτη και γυαλί ασφαλείας υψηλής ασφάλειας. Βραχίονας κυπέλου αναρρόφησης, 1, 8 m καλώδιο. Για ενυδρεία γλυκού και θαλασσινού νερού. Σε 7 μεγέθη για ενυδρεία έως και 300 λίτρα.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |
Αρχαριος (Συμβουλες) | gkampanis | Δίσκοι | 3 | 21-05-09 10:57 |
ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 24-12-07 13:09 |
Γνωμη, κριτικη, διαθεση βιβλιογραφιας για το θαλλασινο | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-10-04 13:30 |