|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αμε, μια χαρα το τρωνε.
Λογικα θετικα πρεπει να συμβαλει, αν οχι τουλαχιστο σιγουρα κακο δεν κανει. Διατηρω τα γαριδακια μου πανω απο χρονο, ξεκινησα με 14 και εφτασα πανω απο 500, δινω συνεχως και σε ολο αυτο το διαστημα μονο ενα γαριδακι εχω δει νεκρο
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ταισει πολλες φορες και ξηρα τροφη με σκορδο και κατεψυγμενη που περιειχε και φρεσκο λιωμενο σκορδο εκτος των αλλων.
Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Έχει τις ίδιες ιδιότητες που έχει στα ψάρια; Οπότε προχωράω άφοβα στη δοκιμή.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοιτα, τα γαριδακια μου (φτου φτου να μη τα ματιασω) ειναι μονιμα υγειεστατα, κατακοκκινα και αναπαραγονται συνεχως. Τωρα αν συμβαλει καθολου σε αυτο το σκορδο δεν το γνωριζω, αλλα το σιγουρο ειναι πως δεν κανει κακο. Για μενα λοιπον ταισε αφοβα.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω ακουσει να κανει κακο καπου το σκορδο σ'αυτο τον κοσμο ,παρα μονο σε καποιον αλλο....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει το ζουμι του εμποριου να περιεχει καποια συντηρητικα.
Καλυτερα φυσικο σκορδο στον αποχυμωτη, κατα προτιμηση τη μερα που φτιαχνουμε τζατζικι (οσοι τεσπα ειναι λατρεις) για ευνοητους λογους. 1 σκελιδα βγαζει αρκετο χυμο. Δεν ξερω ποσο μπορει να φυλαχτει στο ψυγειο (εχω ακουσει και για μηνες) αλλα εγω το χρησιμοποιω για 2 ταισματα τη βδομαδα και μετα πεταω οσο περισσευει
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσωπικά λιώνω η σκελίδα όσο καλύτερα μπορώ, βουτάω την τροφή στο ζουμί και ταΐζω, αλλά και το υπόλοιπο σκόρδο που μένει το ρίχνω μέσα. Ανάρπαστο γίνεται από guppy, cory και σαλιγκάρια, παίζουν ξύλο ποιο θα πρωτοφάει (συνήθως κερδίζουν τα σαλιγκάρια λόγω μεγέθους)!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με ψάρια | imichal | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 265 | 03-12-15 17:12 |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα: Οι γαρίδες μου δεν γεννούν | dinos99 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 83 | 26-02-13 12:57 |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |
Σχετικά με τροφές | Λιβέρης Σταύρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 11-02-08 01:14 |