|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και πάλι.
Σήμερα άρχισα να βάζω νερό στο ενυδρείο μου (για πρώτη φορά) με σκοπό να αρχίσω το στρώσιμο. Έχω βάλει μερικά λίτρα και το νερό είναι... βάλτος. Έχει πολύ καφέ θολούρα. Λογικά είναι η μεγάλη ρίζα που έχω μέσα + το χαλίκι που όσο να ναι βγάζει θολούρα. Το θέμα είναι θα καθαρίσει το νερό η θα πρέπει να το αλλάξω πάλι το νερό; |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό το έβαλες χρησιμοποιώντας πιατάκι έτσι? Δε σήκωσες όλο το βυθό? Ασ'το να "τρέξει" λίγες μέρες με το φίλτρο (έχεις άνθρακα μέσα, έτσι) και θα ξεθολώσει. Μπορεί και μέχρι το βράδυ να είναι καθαρό το νερό. Στρώσιμο ξεκίνα κανονικά, δεν επηρεάζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω βάλει πιατάκι, βάζω το νερό πολύ πολύ αργά πάνω στη ρίζα το οποίο πέφτει ήρεμα στο βυθό. ¶νθρακα στο φίλτρο έχω. Απλά αγχώθηκα με τόση θολούρα...
Τον άνθρακα από το φίλτρο τον βγάζω μόλις καθαρίσει το νερό; @exelix Όταν λες filter wool ποιο είναι; Το σφουγγαράκι που έχει το φίλτρο μέσα; |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω τέτοιο. Αυτό μπαίνει μέσα στους κάδους του φίλτρου;
Εγώ έχω αυτό μόνο όπως είναι στη φώτο. http://ozsoapbox.com/wp-content/uplo...al205parts.jpg Πίσω από τους κάδους. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι είδος μηχανικού φιλτραρίσματος. Συνήθως το βάζουμε στο τελευταίο στάδιο ώστε να συγκρατήσει οτιδήποτε στερεό έχει ξεφύγει, ώστε να μην πάει τίποτα στη φτερωτή. Βέβαια ανάλογα με τις ανάγκες μας το χρησιμοποιούμε όπου χρειάζεται.
|
||||
|
||||
![]()
Για τον υαλοβάμβακα λες έτσι; Αυτό που έχω εγώ, το σφουγγάρι του φίλτρου δεν κάνει τίποτα; Αν βάλω εγώ βαμβάκι μέσα σε ένα κάδο πειράζει;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-01-12 16:40 |
Βοήθεια στο στήσιμο ενυδρείου | loki21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-09-10 17:25 |
Βοήθεια για στήσιμο καινούριου ενυδρείου | Always_Learning | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 30-04-10 16:02 |
Στήσιμο ενυδρείου - Βοήθεια! | Andrews | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-01-10 14:10 |
Στήσιμο ενυδρείου γύρω στα 450 lt.βοήθεια | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 57 | 08-05-08 16:03 |